Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
Coyot
őstag
Jókis netes stratégiai game, kicsit yu gi oh fíling de igen jó. Lenne, ha nem lenne tele buggal
hátha érdekel valakit: http://elementsthegame.com/ -
Coyot
őstag
válasz
Speeedfire #33233 üzenetére
Én diplomaírás helyett toltam, csak kicsit ment a rovására, de időben lett kész, éppen
-
Coyot
őstag
Mennyetek edzeni!
-
Coyot
őstag
válasz
Dorien #32387 üzenetére
és aki nem szereti a reklámokat és szereti a jó és szép msn-t: http://apatch.org/
-
Coyot
őstag
valakinél olcsó pci-e vga? 4350, 9500gt ilyesmi érdekelne
-
Coyot
őstag
Nem megy valaki mostanában pestre? egy vga-t kellene elvinni
-
Coyot
őstag
válasz
VinoRosso #31636 üzenetére
általában a szolgáltatóknak van saját dns szervere, ott inkább a szerver load-ja lehetet a baj, mivel már feloldotta a címeket.
gondolom a szolgáltatód kedvesen egy szerverre rakta minden szolgáltatását, vagy csak egyszerűen kurva lassú a szerverük ennyi felhasználónak, ezt bizonyíssa az 503as hiba, ha jól rémlik túlterheltség miatt nem válaszolást jelent.nálam meg annyi volt a gond, hogy a digi valamiért nem a saját vagy nem tudom milyen dns.t használt, most belőttem a digi oldalán levő default digi ns szerverek címeit és hasít minden.
G@ben:
én egész nap edzettem, azaz költöztem, mostmár albérletben lakom -
Coyot
őstag
nah belőttem a digi oldalán is felsorolt ns eket, ezekkel faszán megy, de elapértelmezettbe is ezt használja ődigisége, szal nem értem, lényeg h minden klappol
-
Coyot
őstag
válasz
knifemaster #31628 üzenetére
hát ez nem jött össze, majd máskor
így egész napos költözés után nemcsoda hogy nem esik le a pojén, meg még dolgozni is kell ma, hájajjajjjjjj
-
Coyot
őstag
válasz
knifemaster #31626 üzenetére
micsoda? nah ezt magyarázd el légyszíves
-
Coyot
őstag
van valakinek digi-netje innen? valami kurvára nem klappol a dns ükkel, mert se msn nem jel be, meg a google.hu-t se oldja fel... 5let? vagy használjak más dns kiszolgálót
-
Coyot
őstag
válasz
knifemaster #31239 üzenetére
vga nem feszül a házban? avagy érintkezik-é rendesen, kap e elég kraftot a tápról, így elsőkörben
-
Coyot
őstag
Jófijúúk!
albit keresek győr szitiben, valami 1, vagy 1,5 szobás lakás kellene, 2-3an vagyunk rá, digi net kurva nagy előny
-
Coyot
őstag
válasz
tserrof77 #30947 üzenetére
a régihez volt szerencsém már, fílingelős kis vas, csak kár hogy nem hajt hátul a kerék
-
Coyot
őstag
válasz
helkis #30941 üzenetére
Nekem ez jön be mostanság: Scirocco R
-
Coyot
őstag
válasz
Dorien #30506 üzenetére
Szerintem Te szoktad Seres Máriát linkelni ide, mindig megdöbbenek ezeken az írásain, és nagyon örülök, hogy valaki ennyire épeszűen látja kis országunk helyzetét, ami elég siralmas, főleg ott nyílt ki a bicska mikor a parlamenti látogatásáról írt, nah azt ajánlom mindenkinek, meg persze az összes írást.
-
Coyot
őstag
köszönöm szépen mindenki, hatalmas megkönynebbülés, ráadásul 7főtől van munkám, ennek örömére diéta konyec, pizzát akarok
-
Coyot
őstag
Mostantól nyugodtan szólítsatok mérnök úrnak
-
Coyot
őstag
nagyon atomdurva ez a prog3 meg multimedia meg webtech, ummegbazsnak belőle mint a huzat, drukkoljatok csütörtökön délbe
-
Coyot
őstag
válasz
zsigee #30211 üzenetére
angolt tanulni teljesen ingyenes, fél év és simán középszinten leszel nézz filmeket, két felirattal, tanulj olvass sokat az adott nyelvű irodalmat, a neten minden fennvan teljesen ingyen. jah és a nyelvben gyakorlatilag leszarják, hogy milyen a nyelvtanod, beszélsz értesd meg magad ennyi a lényeg. én elmentem interjúzni, kezdték h angolom milyen? mondtam h beszélek, de a nyelvtan az nem megy profin, 10perc bezsélgetés után, aszonták h tökéletes az angolom
szvsz a te szakmád pont nem a legjobb, aból a szempontból, hogy igen kevésre van belőled szükség, így tolhatják fel az igényeket, mert sokan vagytok a kínált munkához képest, és ez nem csak a válság miatt van így.
-
Coyot
őstag
válasz
Thunder78 #30205 üzenetére
hát ahhoz kenni kell valamit eléggé, ha valaki most aztmondja nekem h webmester, és minden netes techonológiát ken, hát azelőtt emelem kalapom...
de keresni fogok kíváncsi vagyok mit lehet kihozni egy nagyvárosi melóból, ha véletlen találsz valamit ne tartds magadban
-
Coyot
őstag
szeresssük a vodafone-t:
flottás vagyok, szálmlák rendre befizetve, ma mégis letiltották a hívásaimat 31ezeres hátralékkal. miután 10szer próbáltam az ügyfélszolgálattot hívni, mert persze a 4-1-1 es menü szlázási infok alól ha kérem az ügyfélszolgálatost megszakad a vonal (valami csodálatos okból kifolyológ) így valami más menüből szenvedtem 10percet mire végre valami emberrel is beszélhettem. sikeresen megtudtam, hogy a 31k-s lemaradás az utsó 2 havi szla összeg 04. és 05. havi.
amit megint nem értek mert ha a 04-dik nem lett volna befizetve akkor már rég le lett volna tiltva a hívás pontosan egy hónapja. a befizetést igazoló csekkek el lettek faxolva mindig rendben idő előtt. erre most eltűntek? nana, a kedves voda azt hiszi ujra be fogjuk fizetni??? ezt elbaszta innen is üzenem... de mennyi balek lehet aki ujra befizeti... szégyen és szánalom egyben ez már.
az ügyfélszolgálatos srác pedig azt mondta h hívjam a 1250-et, itt meg tudom sürgeti a visszakapcsolást ez a beszedési részlege a vodának, és hívnám ha létezni ilyen telefonszám!
most kérem a tököm tele van a kedves vodafonnal és azt hiszem itt az ideje váltanom, hiába flottás a csomag, ha kölcsöntelefonról kell intéznem az ügyeimet, mert a rég befizett számláimat akarják újra behajtani rajtam. gusztustalan és szánalmas ennyi a véleményem,.
ha valaki tud megoldást hogy tudom gyorsabban visszakapcsoltatni a hívásaimat, az ne tartsa legyen szíves magában. köszönömjah és apoén h a behajtók száma más, ezt már megtudtam, de nemtudom hívni sem őket, merthogy nincs kimenőm engedélyezve
-
Coyot
őstag
UP!
nagyon megy nekem ez a webtech, már majdnemtudok egy egész tételt
-
Coyot
őstag
Vegyetek fűtőtéstet meg házat is hozzáfele, mert nektek az jó
-
Coyot
őstag
nagyreggelt, ne dolgozzatok reggel 5ig, mert akkor má világos van...
-
Coyot
őstag
ott nem esik? itt meg akkora vihar van mint a állatok
-
Coyot
őstag
Jóóóaz zsugormotort bele aztán hátul hajt a kerék
Aktív témák
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Villanyszerelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Belekezdeni egy vállalkozásba
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest