Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
Coyot
őstag
Nekem me termelés vizsa kellene legalább 3asra, egy hét mulva írom
-
-
Coyot
őstag
nah ugynáézki tanul ez a szar magától, mentaulta egy életre h ne kesseljen torrentet
msot érdeke módon működött ez a kesselés dolog töltés meg másolás melett is, minden progi pöccre indult stb... remélem így is marad -
Coyot
őstag
válasz
Jazzos #16926 üzenetére
dede! amiből jó az megy is rajta, tudok 4giga ramot használni, meg renderelni
most h egész éjjel ment, mintha kicsit bekopott volna, minnyárt jön a stresszteszt neki, ha nem tudok egy10 megás töltés+ valamit kicsomagolós+filmnézős fícsőrt megcsinálni, akkor megrohadhat
mondták h kicsit lasabb mint az XP, nahdekérem ez nem kicsivel....
-
Coyot
őstag
válasz
VinoRosso #16912 üzenetére
Sp1es alapban, amit tudtam kikapcsoltam, UAC, sidebar, indexelés.
Amugy X64ről van szó, az viszont tetszik hogy a 32bites progikat jól futtatja, meg elég gyorsan is.Amugy teszteredmények mennyivel romlanak XP-hez képest? Gondoltam megnézem a samsnugF1 értékeit a ph-s testhez képest, erre eszetlenül kevés pontot kaptam mindenre(persze csak vinyóteszt), 3d mark vantage(marha ronda!
) meg 3800pont vagy mennyi
-
Coyot
őstag
Felraktam a vistát ma, elsőre tetszett megszokható is meg minden csillivilli stb.
ami felhúzott de eszetlenül:
indulás után addig kerregteti a vinyót amíga 4giga rendszermemóriát nem szarja tele szeméttel, gyosítótáraz vagy mi...
megy a torrentkliens másik vinyóra dolgozik! tötlök szépen lájtosan 1megával el sé fel, közbe szósz parkoz nézek, eccercsak megáll a film, meg áll minden egér alig akar mozogni vinyó dolgozik mint állat és kurva lassú minden, nagynehezen lelövöm a torrentet, még mindig kerreg aztán eccer csak abbahagyta...
remélem nema zsír uj 750es samsung a szar, mert annak jazzos nem fog örülniennyit a mai napra a vistából, ha valakinek van 5lete mia szart csinált a pista, elmesélhetné, előrebocsájtom, indexelés le van tiltva.
asszem megy vissza az XP hamarosan...
-
Coyot
őstag
Ja ez lesz a témám, elfogadták már félév elején, ugy van h két fél év a diplomaterbezés, nah ennek az első felét csinálom most, ez a témaválasztás+megoldáskeresés, és be kell adni róle egy irományt h mit hogy fogk majd csinálni...
betegen meg maradj otthon, majd ha jófórmába leszel szójá aztá edzünk, ma meg majd max rajtam marad a súly
-
Coyot
őstag
nem még van egy évem, hivatalosan márcsak egy fél lenne,de van egy kis ráadás
dipit meg ilyen flesses weboldalkészítésből írom, rakok bele 3D-studio-t is ,hogy legyen tétje
szal ilyen 3D-s weboldal+ valami galéria.
jegyzeteket megügyezhetjük,de a szabtechet fénymásolni kell, mert papíros téma,persze megvan gépen is de a teljes javított kiadás papíros...
kondi is jöhet
holnap du 4kor megyek, ugyis kellene segítség mert haverok huznak haza...
-
Coyot
őstag
dipi munkámra kaptam instrukciókat h legyen 4esnél jobb jegy, szóval azt most átszerkesztem, aztán majd 1hét mulva leadom, meg holnap termelés, ez bukólesz utálom a magolós közgázos szar tárgyakat... nem tudom megtanulni
jah meg a hétfői szabtech eredményre várok, csak ne legyen 1es többi nem érdekel, akkkor se ha tudom h 4esre írtam meg... magyarán szopatnak na -
Coyot
őstag
Srácok valaki aki tévékben otthon van? beszart otthon a jókis 83as 18éves grundig, kelene valami helyette...
kérdések lcd vagy crt?
mellik megbízható és persze kurvajó -
Coyot
őstag
válasz
knifemaster #16687 üzenetére
-
Coyot
őstag
válasz
knifemaster #16515 üzenetére
dobok 3k-t egy 3500+-ra és viszem az X2 3800+ot, na?
-
Coyot
őstag
Gyárekek!
Somogybabod van, mindeki mennyen sárba sörözni! legjobb móka
-
-
Coyot
őstag
ne vesszen el!
így levélként semennyit, értékbiztosítva nem kell feladni, legroszab esteben időgarantált csomag aztán kész, az van 1500körül, monjduk én ki nem fizteném az biztos de ha a vevőd fizeti miért ne
ért bizto asszem min2k ft vagy több is posta honlapőján fenn van lsuta vagyok megkresni -
Coyot
őstag
én ugy szoktam, hogy levélként adom fel, elsőbbségi és ajánlott egyben, így mindig ott volt másnapra a kis dobozom, levélként 2kg ig tudod feladni, meg van valami mértebeli korlát is, de egy alaplap doboztsól simán elmegy levélként még.
ha van benne hűtő akkor drágább lesz így a pk, kb 5-700 ft attól függ mileny hűtő van mellette, ha nincs akkor meg kérj el egy 500ast, lesz kb300ft vagy annyise, csak akkor nagyob be kell csomagolni. -
Coyot
őstag
ha előre utalják, akkor a pk-val többet utaltass vele, ennyi, mond mit adsz fel megmondom nagyából mennyi lesz a pk.
jah és az autánvétnél nem kell előre utalni, ugyanis az utánvétnék a postásnak fizet az akinek küldöd, neki meg fiztehtei a teljes árat, amugy olcsóbb neki, ha előre utal mert az utánvét kb 2k.
-
Coyot
őstag
hallod pedig sok ismim nekem is így vett procit, kb 3-4 et szereztem ph-ról az ismeretségi körnek, eladni nem akarja csak bővíteni, hiába beszéltem én, léyneg h azóta nagyon jófej vagyok a szemükben
node ki a tökömnek kell szaros 939?
sőőt továbbmegyek(ezért biztos lincselnek itt) mi a fasznak vegyek amd-t, mikor kapok jobbat uannyiért
-
Coyot
őstag
válasz
#35685120 #16195 üzenetére
Jobbulást!
jah a barton meg azért ér annyit,mer akinek az kell nem kap máshol csak itt, aki eladja za tudja ezt, így lehet árat emelni mivel kifutott széria, rádásul a socketA csúcsa, és hizitek vagy sem most is sokvan vannak akik vesznek az 1700+ helyett 2500+-t mondjuk +6kért, és örülnek, hogy kurva gyors procijuk van...
-
Coyot
őstag
válasz
Dryman #16173 üzenetére
a jókis quad 405
középbe a suli hangosbemondó erősítője is abból készült, gyakorlati órán teszteltük, nem esett le h másoknak is van órája, rádásul reggel mikor mindenki benn volt, szólt a jókis "száguldás porse szerelem" a slágeren, hamar jött a folyósóra a tanársereg mi meg röhögtünk a másik épületből, szegény gyakorlat tanár mit kapott az igazgatótól rossz belegondolnide volt benn kraft az a quad ma is bőven megállja a helyét...
-
Coyot
őstag
válasz
DelArco #15917 üzenetére
ilyen komoly hozzászólást sem olvastammég tőled
hát jah hei érdekes figura, az anyagot őis leadta visza is kérte, csak ő azokat az apró kis dolgokat szereti kcismepészni minden témából, pont amik apróságok de nagy buktatók, hát jah ilyes a stílusa
hálóval énis szívtam annyit mint állat, kékbibliát kb 2szer olvastam el, meg hozzá ezer feladat meg minden, szal ja.
énmeg nem tudtam h nő termelésből ekkkora geciláda, tavaj is az volt vállgazdal nőnél ne cisnáljuk mert nehét, hát mi kaptunk 3asokat, aszán levők meg 2est, ilyen alapon gondoltam a nőre, de amit ez művel az kemény...
valahogy úgyis megcsinálom max tényleg tanulok rá -
Coyot
őstag
válasz
Dryman #15913 üzenetére
na igen anyáztam is miért nem a faszihoz vettem fel nefálj, de nem baj a nőnél lehet 4-5öst is kapni csak tanulni kell
merthát DelArco koma megint megúszta a tanulást, faszinál ugyanis nincs elégtelen soztlyzat mert nem szeret javítani... és ha már ad be az ember fia beadandót akkor az +1 jegy
, hálókról meg ne is bezséljünk, én tavaj váért izzadtam azért a háló kettesért, ezekhez uj tanár jön aki az anyag felét nem kéri vissza, és még olyan kérdéseket is tesz fel amire van válasz! a pofám leszakad komolyan mondom, hígul az infó szak, hol vannak azok a jókis szivatások mint mikor még én voltam a sűrüjébe
azt kell mondjam én már meguntam a tanulást, diplomunkám is elkezdem írni lassan, mer le kéne adni
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Villanyszerelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Belekezdeni egy vállalkozásba
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest