Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
ssolitude
őstag
válasz Balinov #8900 üzenetére
A nagy büdös e város mi? Még a budiról is lehet netezni, de egy k.... telefonszámot nem tud megmondani még a pesti központ sem...
Köszi azért. Bemegyek aztán rájuk fordítom a pultot.''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
ftc
nagyúr
hm pingem van rájuk sak az oldal nem jön be
csuuuuucs
-
ssolitude
őstag
válasz Balinov #8902 üzenetére
Na azért ez LOL. Győr,2008, Extreme Digital csilli-villi szuper üzletlánc, telefon nincs, nem is lesz.
Viszont intelligens kiszolgálás, készséges eladók. Döbbenet.''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
ftc
nagyúr
Valaki látott már Advil UItra forte-t már? illetve árat rá?
-
Balinov
titán
sima 10-es levél advil ultrát vettünk multhéten a Marcal 1-en a Fabroy mögötti patikába.~700huf körül ment az ára.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
ssolitude
őstag
Eldó sorba kerültek:
2db 512MB DDR400 RAM 4000 HUF/db
Leadtek 6200TD 128MB/128bit AGP moddolva 6600-ra (Jazzos féle) 8000 HUF[ Szerkesztve ]
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
thaler2
senior tag
Nem tudja valaki, hogy a cisco eszközöknél a tűzfalszabályoknál a standard és az extended közt mi a különbség?
-
ssolitude
őstag
-
ssolitude
őstag
Finomságos Leadtek vga valakinek?
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
Balinov
titán
-
ssolitude
őstag
Van egy Asrock valami 462-es lapom, állítólag a mókus elflesselte a BIOS-át, meg se nyekkenik. Tudsz rá valami okosságot? És mennyibe lenne? Meg mikor? (Több kérdés nincs )
-
Jazzos
őstag
válasz ssolitude #8928 üzenetére
Egy a Győri Állatkert gépe, ugye? Félre ne érts, én is szoktam használni a mókus kifejezést meg semmi gond vele, csak olyan mókás amikor belegondolok, hogy egy mókus flesselte el.
Mod.: az viszont tök gáz, hogy nem találok gépet a neten, ahol mókus flessel épp[ Szerkesztve ]
-
Dryman
őstag
válasz ssolitude #8930 üzenetére
mennyi idő az csak hagyján, de mennyibe fog ez nektek kerülni?
na ez a nem mind1....szóval ha egyik napról a másikra kell akkor a szokásos 2,5K, de elmondanám, hogy az asrflash nem engedi elflashelni a biost, ugyhogy te egy hazudós mokussal találkoztál.....
uj bios beírása+ alaplapjavítás ez kb 4K lenne.... -
ssolitude
őstag
Igazából nem tudom mi van vele, elindítani még nem volt időm.Azt mondták BIOS-t frissített a (maradjunk most már ennél) mókus,Win alól, utána nem indult el. Hogy aztán valójában mi van vele, az egyenlőre rejtély. De akkor jegeljük, most már én is látni szeretném, aztán ha aktuális lesz, akkor majd jelentkezek.
-
Jazzos
őstag
Eh, nem fér ki a lényeg, inkább: [link][ Szerkesztve ]
-
Jazzos
őstag
[link] Ez is kemény, mint a vídiás bugyi! Fullscreenben kell nyomtatni, a végén nem lehet másfelé nézni, nagyon ász.
-
Supr@
senior tag
tudom ajánlani a flektor port formában, nagyon jó. sajan én bnőm is nehezen viseli az ünnepnapokat, főleg első pár napot, van h felálni sme tud, de a flektor használ neki. nopa az p*csa f*sza ahhoz képest vagy még az algo flex M, kimondottan menstruációs fájásokra, az is jó, bár tesómnak meg hányingere van tőle, szal embere válogatja. az algo lfex forte és ultra inkább fej és fog fájásra jó
-
senior tag
-
Balinov
titán
szevasztok!
-
Balinov
titán
válasz ssolitude #8946 üzenetére
Jobb reggelt,Mister. Anyumnak kell a ram,pénz nálam.Eddig ok,viszont kollégám aztmondja,hogy megnézte a lapjának a manualját,és 2db dimm van ott is,viszont nem tudja,hogy 1x512,vagy 2x256 van a P4 D cerka alatt..~másfél éves,SEX-es Euronics-es masinka...mondtam neki,hogy b+,3 csavar lett volna,meg egy garmatrica szakítás,hogy megnézd...azt igérte,hazamegy és megnézi. az a másik baj,hogy nem merem rámondani,hogy 1db dimm-et használtak a sex-es összerakásnál.szal azt csak délután,vagy amikor üzen a csóka tudom megmondaniii.Ha 1x512 akkor 100%,hogy kell.
-
ftc
nagyúr
Estét......
Valakinek MP150-s nyomtato?
-
G@ben
addikt
Reggelt!
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest