Hirdetés
Aktív témák
-
Füleske
addikt
-
Füleske
addikt
Durva :
[link] -
Flow
senior tag
Valakinek eladó wifi router? De minőségi legyen, mert a mostani hányás smcvel már nagyon tele a hócipőm.
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
szacsee
nagyúr
ADSL-hez kellene?
Mert van az apróban Modem / Router kombó 7800 píz postával.
ANNEX-B-s cuccos, most vettem én is és nagyon jó.
SMC-kkel mi is szívtunk, igaz volt AP és Router is, AP-ban a Robotics-ek váltak be, Routernek meg a fent említett cuccot vettem.Valakinek valami középkategóriás VGA-ja esetleg?
-
Dorien
veterán
Videó: Subaru Impreza őrültködés
Szegény gumik...
Wherever you go - go with all your heart.
-
VinoRosso
veterán
válasz szacsee #23068 üzenetére
hát akárhol nézed az középkategóra mert a gyártó is annak adta ki( lásd korábbi középkategóriás kártyák jelölései: .600G..). Az más kérdés, hogy a közép kategória csúcsa, mert jó lett. Sőt még a 4850 is középkategóriába jött az ATI szerint, bár az már high end erősen.
-
Daler
tag
Hello!
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy USB-s billentyűzeten pár gomb nem működik, másik portra dugva rendesen megy egy darabig, majd ismét nem megy pár gomb. Több billentyűzettel is jelentkezett a probléma.
-
Dryman
őstag
Lehet ottvannak a láthatatlan kínai manók, mihelyt leütöd a billentyűt, azonnal radiroznak vagy kitakarják..biosban eldugutt helyen usb mouse/keybord support enable/desable kapcsolók, vagy az egyszerűbb ne engedd annak a trágya aszusz lapnak hogy usb 1.1 és 2.0 szabványok között maga variáljon, állítsd be fix-re és valszeg megoldódik!
-
Dorien
veterán
Nagy Feró az egész Hal a tortán stábját elküldte az anyjába
Ennél már csak Paudits Béla kifakadása volt jobb.Wherever you go - go with all your heart.
-
okiDoki
aktív tag
-
pici79
tag
Nem tudok indulatok nélkül írni, inkább olvassátok el, s méginkább a videót nézzétek meg...
10 perc...
De benne van minden...
-
G@ben
addikt
Mit tettél, Coyot?
[link]Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
zabu
tag
Gaben!
Azt hallottam te krav magázol. Hol és mikor jársz edzésre. Te is a Jókai sulisra jársz? -
Supr@
senior tag
Eladó egy zalman cnps 9500at procihűtő, csak s775 lapra jó, minden tartozéka megvan, kb 1hónapos, max 2. a hűtő tökéletes állapotban van, csak felesleges a procimra 7k az irányár, 12centis piros ledes ventit beszámítok, illetve cserélném olyan vga hűtőre, ami hd 4850re felmegy és halkan üzemel.
[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
Nekem van egy GFX chillám ezt árulom a 9600GT-vel együtt. Anno volt a 4850-en is, ezalatt fingott meg bár nem emiatt. Egyes vélemények szerint kevés rá a hűtő, mivel nem kapnak megfelelő hűtést a VRM FET-ek(csak kis sünik vannak rá, illetve a szellő ami átszűrődik a bordákon), node ilyenkor mindíg azt kérdem, hogy mi van azokkal a gyári hűtésű kártyákkal, amiken egyetalán nincs semilyen hűtés a FET-eken[link] no meg a gyári ref verzió, amin alapból 25%on pörög a venti, hogy halk maradjon, így aztán nem hűt szinte semmit, és vévig 80°C-on izzik az egész réz platni. Am a hűtő halk ha tudod vezérelni alaplapról, mert csak arra lehet gyárilag rádugni, illetve ha szerelsz rá másik dugót, akkor rámegy a VGA-ra is mert 3 eres, de nem tudom, hogy meg vannak e jelölve a vezetékek(bár elvileg meg kéne lennie), mivel szép fehéren be van harisnyázva. Egyébként nem elég halk a GW hűtése? Én azt hittem az csendes fajta.
-
VinoRosso
veterán
"Ha esetleg járni kezdesz, hivatkozz rám, hogy én ajánlottam és akkor olcsóbb lesz nekem az edzés!"
ez a krav maga valami piramis játék, hogy így kell beszrvezni az embereket? Na jó valójában tom, hogy micsoda és azt is hogy hol találták ki, szal meg se kéne lepődnöm az eféle tagtoborzó módszereken
-
Supr@
senior tag
válasz VinoRosso #23097 üzenetére
ezen a gainwardon se a ramok se a fetek nincsenek hűtve. 6%-on megy a venti alapból, de ez is hangos neem, emiat van egyáltalán hangja a gépnek, és zavaró nem adod el esetleg külön a csillát? alaplapról biosból vezérelném, avgy kézi potival, belőni egy fordulatot ami még halk, de nem is meleg a vga. caalystban egyszer felcsavartam 100%-ra, hát, halláskárosodás a köbön, mint vmi ezeréves ruszki porszívó. szal, csilla? vagy még gondolkodtam egy accelero s1-en, arra meg rárakni egy 12es ventit, 5v-ról, vagy azt is alaplapról. csak nem tom győrben hol lehet ezeket a hűtőket beszerezni, nincs kedvem pk-t is fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
Flow
senior tag
Létezik valami olcsóbb megoldás passzív tápra? Mert ez az fsp zen kicsit húzós... Bár biztos jó.
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest