Hirdetés
Aktív témák
-
FarkasAtis
csendes tag
mondjatok lécci olyan progit amivel lhet ilyen zenés slideshow-t késziteni!
-
helkis
veterán
a settopbox valszeg, ahogy nálunk is (UPC) euroscart-tal csatlakozik a TV-hez, így az ő vevője ki van hagyva a játékból (ezért jobb a kép is sokkal), majdnem csak azt mondhatom, hogy egy vivo-s vga-val is megoldható a dolog, ha abba dugod a settopbox kimenetét.. ha a settopbox elött pl.: elosztanád a koaxot, akkor meg lehet hogy az egyedi kódolás miatt nem találnál meg minden tv-csatornát a dvb-t-vel..
egyébként a dvb-t csak a földi sugárzású, digitális szórású, nem kódolt csatornákhoz jó..
a kábeltv-hez dvb-c-tuner kellene, de itt is érvényes hogy az egyedi kódolás miatt nem biztos hogy lenne jel a képernyőn, tehát csak a szolgáltató settopboxjával tudod az előfizetésedet nézni..
jól ki van ez találva, de legalább majd lesz tunermentes TV is a piacon.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
v.tom
őstag
válasz FarkasAtis #22901 üzenetére
Windows Moviemaker. Komolyan. Ennél egyszerűbb nincsen szerintem.
-
v.tom
őstag
válasz helkis #22902 üzenetére
Igaz, az csak most jutott eszembe, hogy valószínűleg ez is kártyás set-top box, ami ugye tartalmazza az előfizetó által megrendelt csatornál kódjait. Pedig már azt hittem, hogy nem kell fizetnem havi 800 Ft plusz költséget a második stb miatt, de úgy néz ki elkerülhetetlen.
-
v.tom
őstag
válasz FarkasAtis #22905 üzenetére
Az ultimate-ben benne van, hogy a többiből hiányzik-e, azt nem tudom. Szerintem benne van mindegyikben. Start menüben megtalálod.
-
Füleske
addikt
Gépen tudod használni , csak egy videobemenet kell hozzá(tvtuner , vivo-s vga , mindegy). Természetesen 1 box 1 kártyához /tv - hez elég.
Másrészt a kábeles digitális az dvb-c , a dvb-t az földi digitális.(MinDigTV, decembertől)
A Vidanetes d+ - ot csak a saját box - ával tudod dekódolni. -
Dryman
őstag
Hali!
megint zenét hallgatgatok....
Kedves Kollegák!
Nem tudnátok nekem szerezni egy ilyet?
link
ja és nem a gitárra gondolok... -
Dryman
őstag
Scorpions egy kicsit másképp...
Hurricane2000 - Scorpions -
MR_Joe
senior tag
Jóreggölöket mind1kinek!
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
senior tag
Pot Gelt Napt!
hidegek vannak hidegek vannak mostanában arcok! azért a panelok még mindig nem elég melegek
Youth hides the key to salvation
-
baluka
tag
Udv minden győrinek és környékbelinek!
Mivel a jövő hónaptól kezdve huzamosabb ideig fogok e remek városban tartózkodni (meló miatt), hogy legyen mivel elütnöm az estéimet, jól jönne egy DVD-kölcsönző, téka címe, ahol megtalálnék minden premier és régebbi filmet is!
Emiatt kérlek bennetek, adjatok egy-két tippet, hol találok igazán jó, széles választékú tékát, tk. mindegy, hogy a város melyik részében, odaautózom!
Előre is köszi mkinek! -
Dorien
veterán
B@zmeg, valami iq-bajnok az előbb beszart a lépcsőházunkba...
Tutira nem kutya volt, mert még a seggét is kitörölte egy papírzsebkendővel.
Most takarítottam fel a szarát. Ha legközelebb rajtakapom, megetetem vele.Wherever you go - go with all your heart.
-
v.tom
őstag
válasz Füleske #22907 üzenetére
Köszi a választ neked is illetve Dorien-nek is. Nem tudok sok mindent a digitális műsorszórásról, de azt hiszem ez látszott is Kát hogy csak stb-ot lehet használni. Már azt hittem nem kell havonta fizetnem +800 Ft-ot a második dobozért cserébe. Nah de hát mindegy, ez van.
-
taylorp
senior tag
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek 2-3 méter felesleges hálókábele?
Sörrel fizetnék.Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
Jazzos
őstag
-
Jazzos
őstag
Flow: finomság
-
Flow
senior tag
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
Balinov
titán
szepjonapot Uraim innet a messzi eszakrol. 20perce ertunk haza, hala a honak,meg kellett varnunk, mig lemossak a gepet magasnyomasu gozzel,vagy mivel...
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
MR_Joe
senior tag
JoeReggölt mind1kinek!
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
G@ben
addikt
Jó reggelt!
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy Jagermeister-ből mekkora a legkisebb kiszerelés, valamint az hol és mennyiért kapható?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
knifemaster
aktív tag
Itallerakatoknál ahol kiszolgálnak termékmintát keresőket...
házgyár területén meg a fészek és a végállomás között is van egy itallerakat,aztán metro nagyteszko esetleg.Bár láttam már sima boltban is.
Mellesleg én nem iszom pancsokat....úgyhogy nemigen tudom mi merre[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a sakk,csak itt több a paraszt..
-
G@ben
addikt
-
helkis
veterán
2x512Mb vagy 1x1Gb DDR ramot keresek sürgében.. !
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
kem
addikt
Sziasztok!
Van valakinek eladó Q6600-a?
Esetleg tudtok olcsó győri helyet ahol van jóáron?
Köszi!
-
kem
addikt
Boltba nem megyek, fizessen ÁFÁ-t az aki... vissza tudja igényelni
Valami használt Quad jó lenne Muréna lapjába, meg 2db ram.
...csak,h kvad legyet üssek egy csapásraMultkor mutattátok már ezt a boltot amikor Rómer fele jártam... tényleg közel van De gonoszak voltak, és nem akarták megvenni a tápomat
Köszi!
-
okiDoki
aktív tag
-
Flow
senior tag
válasz okiDoki #22946 üzenetére
Ha a cégnél lan van, otthon meg wifi, akkor már meg is oldódott a problémád. Ha viszont lan van mindkét helyen, akkor én beállítanám úgy a hálózatomat, hogy megegyezzenek a cégessel az ip-k, tartományok, stb, esetleg másodlagos dns-hez mehet a saját routered...
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
Dorien
veterán
Potgeltnapt vagy yóreggelt, kinek hogy.
Delarco, szerintem a múltkori csocsó után összecseréltük az ernyőnket. Nálam egy Ibuszos van, nálad meg ha minden igaz, egy Happy Rain-es.
Wherever you go - go with all your heart.
Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 4
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Sorozatok
- Magisk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest