Hirdetés
Aktív témák
-
Jazzos
őstag
nf4-es 939-es lapot keresek reális áron (alatt ).
-
Balinov
titán
-
cbr688
senior tag
tehát a héten kéne egy switcher 4gépet csak lan-ba összekötni...vki dobjon már meg egy árral meg hogy hova menjek
-
Dryman
őstag
válasz Balinov #18118 üzenetére
Ez egy konkrét ár!
Jót nevettem...Balázs még tud meglepetéseket okozni...
sokszor olvasom a topikokban hogy "dobj egy árat is..."
Hát a kedves érdeklődő nem gondol bele a szó kettős értelmébe....128MB SD ram 950pénz
256MB SD ram 2000pénzTua P3 alaplap+1133MHz Tua P3 proci 4000pénz
sima P3 lap+933MHz P3 proci 3250pénzegy forintot sem keresek a dolgon, csak a cégnél lomtalanítanak, és ennyi az annyi..
most fogtam a kezemben a 128MB-os sd-kből 300db-ot egybekötve az oldalsó kis furaton keresztülHa kell valakinek ilyen kramanc, akkor most szóljon, mert csak péntekig tudom intézni a dolgokat, aztán átmegy egy jómagyar lomis cégen és csak drágábban lehet rá licitálni....
[ Szerkesztve ]
-
G@ben
addikt
Nokia 6100-ámon szeretnék szoftvert frissíteni. Van itt olyan, aki vállalja? Muréna 2 hete hiteget és elegem van.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
-
Dorien
veterán
Wherever you go - go with all your heart.
-
tekeyagd
aktív tag
-
Weaver
senior tag
ha te adsz el neki vmit, nem nagyon tud átverni. max nem megy oda a megbeszélt időpontra vagy vmi hasonló.
más:
" Torrentoldalakat reklámozni nem szokás. Most azt hiszem mégis kivételt tehetünk. Május végén ugyanis elindult az első roma tracker (torrentoldal) http://romatrekker.tx.hu címen! "
ez kééész ( )
-
Dryman
őstag
A Király utcát ott bent a kapualjban a Mobil-Király nevű kisszervíz van, anno volt egy ügyem az akkori boltvezetővel motorola függetlenítését vállalta 4500-ért előre fizetéssel, aztán hetekig szédített...majd mikor berágtam átküldött a Car-telesekhez...végül is azok már 3500-ért megcsinálták volna, ha ott kezdem a kört...
Ja és most lett összerakva az új alaplappal a masinám, eddig csak pozitív tapasztalatok vannak ezzel a kis HA06-os Jetway-el.......
[ Szerkesztve ]
-
Weaver
senior tag
ha már tombol a fociláz , akkor ez simán belefér:
-
Dorien
veterán
Mai napra is kellemes hűsölést a sörök / dinnyék között.
Wherever you go - go with all your heart.
-
Balinov
titán
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest