Hirdetés
Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz Dryman #19398 üzenetére
APC-s szünetmentesknél 9999Euro-ig van biztosítva a gyár által bármilyen cucc, ha tönkremegy, ami rá van kötve. telefon, lan, pc szabványos cuccok védve vannak, nálam egy 800VA-s cucc már egyszer beáldozta magát, a gépem magmaradt. azután lett egy nagyobb ilyem APC BACK UPS BR1000 RS - 1000VA-s cucc 600W terhelhetőséggel, 200w-terheléssel 30percig bírja, ha nincs kraft.. szűr, véd, még a vizbül is kiveszi a zoxigént.. ez most eladó: 50k-ért lehet vinni, vagy ha épp járok Győrbe akkor el is viszem.. akit érdekel priviben adok bővebb felvilágosítást,,
[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Balinov
titán
válasz Dryman #19398 üzenetére
En ilyet vettem itt, csak 4-es elosztos. Nagyon korrekt cucc
Ennek is van valami biztositasa, 30 vagy 60ezer euroig.
[ Szerkesztve ]
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Loach
tag
válasz Weaver #19396 üzenetére
szinte mindegyik elektronikai boltban kapsz ilyet (elektropont, elektroworld, MediaMarkt-Saturn,...) ->ez az egyszerűbb ami nekem van egy sima biztosítékkal dolgozik, ezért ennyi...ha jön a nagyfesz, akkor kiég gyorsan az összekötő, és már nem tudja továbbítani a gépnek...valamennyit így is kap, de az még a gyártó szerint az elviselhető szinten belül van...Remélem tényleg jól tudják
Ilyankor kezdek örülni, hogy nekünk rádiós netünk van, így csak a gömbvillám árthat[ Szerkesztve ]
-
Coyot
őstag
idézem Dry mestert:
"Gyors lefolyású zivatar esetén kialakúlhatnak ugynev. szárazvillámok is, na ennek pusztán a jelenléte 2-300 méteren belül Wireless módon hazavág minden galvanikusan más feszültségen lévő elektronikai alkatrészt.....Nem kell hozzá madzag, vagy derót, ez megy a levegőben......sajna"nem is vagy annyira védve
Má' nem
-
törölt tag
ELADÓ DOLGOK
- HP notebook akku eladó HSTNN-DB28 1 hónapos a féláron eladó. 10.000 ft
- AMD Mobile Sempron 3500+ processzor 4000 ft
- PQI 1gb DDR2 667Mhz örökélet garis notebookram eladó 3000 ft
- Notebook SATA Samsung 80gb winyó 3év garival, külső alu mobilrack-el usb 2.0 eladó. 9000 ft
-
Dryman
őstag
válasz Balinov #19403 üzenetére
Nekem is ilyen vagy ehhez hasonló Belkin-em volt, kerámia pogácsás megoldással, aztán talán ha egyszer kellett cserélnem benne a kis levezető betétet, akkor viszont tette a dolgát, mert a nappaliban galyra vágta a TV-t az ejon jovoltából érkező túlfesz, ami egy földkábel zárlatossága okozott, aztán az ejon védelmi rendszere a földzárlatnál kompenzál, majd leveszi a terhet a hálózatról, 3-4 másodperc múlva meg megpróbálja vsszatenni, na ekkor a kábel ugy viselkedik mint egy gyengébb minőségű kondenzátor, csak 40-50V-al van több a konnektorban mint kellene, igazából ez okozza a pupos kondikat a tápban és az alaplapon....
Na azóta is megvan ez a kis aranyos dolog, bár ugyanolyan betétek vannak benne mint a T-Com túlfeszlevezetős rendezőin, azt meg már láttam csunyán elégni...
Szóval bizzunk abban hogy a tulfesz mérete is a normális értékek között van, ekkor működik a dolog....
Biztosításról annyit, hogy az ejon 2006 január óta módosította a szolg szerződést, melybe belekerült, hogy a különösen érzékeny berendezések elektromos hálózatból érkező túlfesz levezetéséért kizárólag a tulajdonos a felelős, azaz elhárít minden olyan kezdeményezést amely kártérítés megfizetésére kötelezné.
Így van ez az elosztókkal is, reklámnak jó a 30-60e euro, de bebizonyítani, csak perrel lehet, addigra meg kifizetsz egy jó nagy adg szakértői díjat.....majd ugyis rádverik hogy hibás volt az eletromos hálózat a lakásban....
APC az más, bár biztosítás ide vagy oda a 20KW-os Biznisz-center épületben úgy égett ki a múlt évben, hogy 3 napra kitelepítették a dolgozókat is, azt mondták no garanciális ügy, mert a berendezésből kinyerhető adatok szerint 3-4 alkalommal a nem megfelelő légkondi miatt túlmelegedtek az akksik....
A magyar telepítő alvállalkozó a folyosó végébe telepítette a berendezést, a normális porterhelésen kívül egy folyóson, nyáron meleg van, nemhogy még klima hűtötte volna a cuccot...
Na ennyit a hozzáértésről......ejon meg pereli a telepítő kivitelezőt azóta is......
APC meg ugy járt el, ahogy neki éppen megfelelt.... -
Dryman
őstag
Gigabájt, nem cicergős HD 2400 Pro 256MB PCI-E VGA kártya 1 hónap garanciával eladó.
teljesen új OEM kártya, HP-masinából maradt ki, mert elegendő a szervernek az integrált...
alkalmi vétel, passzív hűtés, oem kiszerelés, driver cd, tv-out kábel, dsub/dvi átalakító....
6200Ft -
G@ben
addikt
Pot Gelt Napt!
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Balinov
titán
Szepjoreggelt ezen az okadek reggelen.szarraaztam
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
most ertem a tegnapi emailtermes vegere, ma jonnek a mai feladatok.Bar a mai kedd az nem olyan zuzos, mint a mult keddi, amikor a kajamat se tudtam megenni..
-
arn
félisten
van par cucc
ac accelero s1 - 3500
gigabyte ep45-ds3 (ipon futargar) - 19000
gigabyte g33m-s2 (ipon futargar) - 13000
htc p3600 trinity (telo, pda, gps) - 65000mind garos.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Balinov
titán
Foto-sokk, ez a sony masina milyen lehet vajh? DSLR...441EUR-ert? Legolcsobb EOS-t itt valami 650-700€-ert lattam..
-
Coyot
őstag
80as pata vinyó is kellene, de piszokolcsón valaki?
Má' nem
-
Dryman
őstag
Most vittem be TANDS-ba egy fejhibás seagate barracuda 80-as Pata vinyót, enyhén csörög-csattog mikor be akarná pozicióba állítani a fejet....mindenféle zajhatás miatti reklamációt a mellékelt füldugók miatt nem fogadok el, ha már adom hozzá. hát tessék használni..
A vinyó állapota jó, a windows legalább látja...ja és opciósan telis-tele van adatokkal, ezeket ajándékba adom... amiket nekem már nem sikerült lementenem róla....
Ára 1Ft, csakis régi aluminium 1 Forintost fogadok el érte.....[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
hm...esnek a dslr arak, nade ennyire? Nikon milyen masinakat csinal? Meg mindig olyan faszakat..?
-
Füleske
addikt
válasz Balinov #19427 üzenetére
Pixmania - t kerüld szvsz , olvass bele :
[Pixmania topic] -
Balinov
titán
válasz Füleske #19431 üzenetére
igen,ezt en is olvastam meg regen. nemtudom,azota valtozott-e valami.meg mondjuk ez sem rossz Nem akarok a felreertesek elkerulese vegett a pixtol rendelni, csak mint erdekesseget linkeltem...en meg ottartok, hogy az ilyen masinakat 200kHUF alatt meg se mutatjak..
-
Loach
tag
válasz Balinov #19432 üzenetére
akkor nézd meg ezt : [link] ->csak egy hibája van, hogy a vámot nehéz megkerülni
Igen, már régebb óta esnek az árak...remélem folytatják ezt a tendenciát, mert lassan szeretnék én is vmi komolyabb gépet venni a telo kameráját kezdem megunni
Ha esetleg kiruccanna vki a nagy usába akkor szóljon,mert hozhatna zsebben fényképezőt vagy 15-20ezerrel olcsóbbak ott a gépek...A 70k-s kategóriában!!!A drágábbakról nem is beszélve[ Szerkesztve ]
-
Loach
tag
Milyen kihalt ma a fórum... Szörnyű, hoyg ennyit kell dolgozni
-
Balinov
titán
jo az a Canon cuccos, amit linkeltel, csak nem dslr. Szeretnek kesobb normalis, hobbi szinten foglalkozni a pekfenyezessel, addig elleszek a kis Olympussal is.
-
G@ben
addikt
Hogy van ez a kezelési költség meg postaköltség? Akarok rendelni pár cuccot Amerikából, az áfával meg a vámmal tisztában vagyok, de az nekem kicsit furcsa, hogy a győri címre rendelt és kifizetett cuccot Pesten fogják a vámon (eddig rendben), utána viszont vagy be kell érte mennem vagy az én költségemen leküldik Győrbe, habár kifizettem már a szállítást. Erről mit tudtok?
Meg milyen kezelési költségről beszélünk? Mennyi az? Kb 35-40k-s cuccról lenne szó szállítási költséggel, áfával, vámmal együtt.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Coyot
őstag
nekünk is megfogták a csomagot legutóbb, sőőt a rá írt olcsóbb számlát se hitték (okos a webshop hogy így küdi), szal a rendes számla szerinti 20%, meg ara 3,5%, és mivel megfogták nem a fedex hanem a magyar posta hozta ki persze, elszámolta rá a kiszállítás díját asszem ebben volt minden plusz költség, mocskok ,
ellenben van olyan is h nem vámolják le a csomagot, tök véletlenszerűen megy a dolog....az a plusz amit vámom meg az áfán felül fizettünk nem volt vészes, 2k talán, majd megérdeklődöm aztán mondom a biztosat
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
G@ben
addikt
Valami olyat is hallottam, hogy 100$ a határ, az alatt nem nagyon vámolnak, de a szállítás is beleszámít a 100$-ba, azaz egy 75$-os cucc 30$ szállítási költséggel már vámköteles. Mondjuk én mindenképpen fölötte leszek, csak ilyet hallottam fél füllel, aztán ki tudja, mi igaz belőle.
A Magyar Posta hogy viszi tovább? Sima csomag, értékbiztosított, stb? Mert ha ott elveszne és nem biztosított, 100%, hogy senki nem fizetné ki nekem, hiába más a hibás.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Coyot
őstag
-
G@ben
addikt
Ha a csomag fajtáját meg tudnád kérdezni, megköszönném!
Logikát ne keress, főleg a postán ne, mert oda olyan embereket is beengednek, mint DelArco!Loach: ebay-es rendelésről hallottam, hogy ha ráírják a csomagra, hogy Gift (ajándék), akkor se vám, se áfa. Bár az enyém egy webshopos cég pár cucca lene, ott meg nem hinném, hogy ráírnák.
[ Szerkesztve ]
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Balinov
titán
Asszony este a férjének:
A:-Szeretsz drágám?
F:-Szeretlek.
A:-Nagyon Szeretsz?
F:-Nagyon szeretlek?
A:-Mondj valamit magadtól is!
F:-Aludj már bazdmeg.6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Flow
senior tag
Ez úgy van, ahogy én tudom, hogy kb 10k (cirka 40ojró) alatt nincs vámkötelezettség, felette viszont van. A hír igaz, a postaköltséget is beleszámítjaák a teljes összegbe (megjegyzem jogellenesen, milyen alapon fizetem ki az áfát egy szolgáltatásért, amit más ország vállalata végzett el számomra?).
A műszaki cikkekre (a fényképészeti cuccokról 100% biztonsággal tudom), hogy nincs VÁM-díj. Van viszont áfa, ami ugye 20%. A gift, meg egyebek ráírása vagy működik, vagy nem. Fizettem már 45k után áfát, és 85k után semmit. Szóval lutri az egész, de ez pl angliában is így volt. a 200 ezres laptopra nem kellett fizetnem semmit, a 60ezres táskára meg lehúztak x%-kal
Amerikai eladók meg nem is igen mókerolnak ilyenekkel, hogy gift, meg no commercial value... ők a saját piacukra vannak berendezkedve legtöbbször, tehát valószínűleg hiába kéred őket, pedig abszolút semmi felelősségük ez ügyben, mert az importőr te vagy.
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
Loach
tag
válasz Balinov #19447 üzenetére
A fiú nagyon szeretne "közelebbről" is megismerkedni egy lánnyal..Hívja ide, hívja oda, kérleli így, kérleli úgy , de a kislány csak nem-mel válaszol mindig.
Végül már ingerülten kérdi a fiú: Hát beléd meg mi ütött? Miért adsz nekem mindig nemleges választ?????
Lány: "Anyukám azt mondta, hogy a fiúknak mindig nemet kell mondani!"
Erre feldeerül a fiú arca: "Nem bánnád, ha most jól megd**nálak???"
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest