Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
Supr@
senior tag
ha a mayo teccett akkor nézz majd el fashionbe, stlusilag ugyanaz csak sajna egész sok a fiatal, kiskorú. vagy még ott a set, na sztem az jó hely, zene is jó, főleg ha bárány vagy hamvai megtisztel minket bár ez csak izlés kérdése azt mondják a bacardi sem rossz, bár életemben nem voltam még ott
szinten inden stílusú szórakozóhely van győrben, talán goa és hasonló higanyzenét kedvelőknek lehet hiányérzetük -
v.tom
őstag
Hát én azt a reggel 7-es kelést felkerekítettem 10-re. Most már mehetek órára.
Sajnos a Bridge-el "mostanában" nem vagyok kibékülve, igaz nme voltam ott két éve. (meg nagyon máshol sem). Régen nagyon szerettem ott. Jó zene, jó arcok, kultúrált viselkedés. De ma már nagyon megváltozott a dolog.
Jut eszembe: Valaki megy majd Ignite koncira? Májusban lesz fehérváron, de április közepén lesz Bécsben az Arena-ban is.
Ja és Szigeten ki tervez egy kis Iron Maiden-t a nulladik napon?
-
Balinov
titán
bacardival kapcsolatban a piára vigyázzatok,srácok.valami nem kóser.Nomeg ugye azt tudjátok,hogy az helyiség régen a Grabó méregraktára volt...khm..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
G@ben
addikt
válasz Jazzos #12412 üzenetére
Ez nem hatja ám meg!
Ja, a 160-as vinyó faszányos!Supr@: úgyis velem akarna tuningoltatni, de azt én nem akarom. Így is egy totál egyszerű, netre és filmnézésre használt gépet már nem tudom, hogy hányadszor kellett most hétvégén újratelepítenem, mert belenyúlkált. Kicsit már elegem van abból a gépből (vagy a júzerből)!
[ Szerkesztve ]
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Balinov
titán
minket utoljára - cca 2 éve- ki akartak rakni,mert kisebb haveri körrel iszogattunk és van egy srác,akinek fixa ideálja,hogy részegen fejenáll.Bárhol.Azt elnézték neki,hogy a lépcsővel szemben fejenállt,azt is,hogy az asztalunkon és a székén,de mikor a pulton is megcsinálta,na akkor mondták,hogy fizethetünk és elballaghatunk más szórakozóegységbe
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
-
Jazzos
őstag
TP-Link WR542G router 5 év garival a héten 6.900.-
[ Szerkesztve ]
-
Zsolty
tag
Nokia 3110 Classik 2 hetes Fóliás még , mindennel 2 év győri garral eladó.
tmobilos.
11900Ft -
Flow
senior tag
Jah, nekem is inkább Karantén, mint MAyo...
Meg Kékduna, meg Stargate... ilyen öregek vagyunk?
Szerintem is, aki mayós, az mehet fashion-be. Set az kb cseberből vederbe. Zene ízlés az egy dolog, és tudom, hogy félig sem lenne az a hely, ha olyan stílus lenne, ami a liblingem, de amikor a nyomorult _DíDZSÉ_ bekiabálja, hogy jó-e a buli, meg hogy ismerjük ezt a számot? mert a múlt héten sem tudtátok a címét, meg lenyom egy karaoke-t....Bacardi az ilyen sznobtanya tinglitangli zenével, de azért vannak szemrevaló sunnák is.
Ha goa akkor püspökerdő. Én még erre az új helyre néznék el a meki mellett, állítólag nosztalgiabulik szoktak ott lenni, most hétvégén azt hiszem Beatles imitátoroké a terep.
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
Flow
senior tag
[ ] wtf
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
Balinov
titán
mennyi uj hely,ittenem. 17évesen Thomas,aztán 18-19-től Hullám vegyesen a Karanténnel. pár éve meg ...ööö...izééé.nevét se tom,...dáriuszb+
-
-
G@ben
addikt
válasz Balinov #12429 üzenetére
Mintha erről a gyerekről olvastam volna tavaly, hogy valami olyan betegsége van, hogy nem rakódik rá zsír, csak izom és lényegében nulla mozgással ilyen izmos lesz. Felnőtteket is mutattak egy műsorban, akik szintén ebben a betegségben szenvednek és elég durva izomzatuk volt. Mondjuk azt nem tudom, hogy kamu volt-e vagy nem, mert nem emlékszem, hogy neten láttam vagy valamelyik ismeretterjesztő csatornán.
Mondjuk most hang nélkül néztem a videót, így nem tudom, hogy miket nyilatkoztak.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Zsolty
tag
E2140 Box Cpu. még fél év garral eladó.
14k. -
G@ben
addikt
Nem tudtok eladó lakást max 8,5 millióig Győrben? Mondjuk Ti adnátok el, rokon, ismerős árulja, stb. Neten is körbenézek, de gondoltam, itt is megkérdezem.
-
Balinov
titán
-
G@ben
addikt
válasz pici79 #12445 üzenetére
Nem én venném meg a lakást, hanem egy albitársam (de mennék én is oda albérlőnek ) és csak 8,5 M-ja lenne rá. A bútorozás nem semmi, de mi igénytelenek vagyunk és a bútorok nagy része már nekünk is megvan (na jó, 1-2 ágy és szekrény nem árt, ha van).
Azért kösz az ajánlatot, továbbítom![ Szerkesztve ]
-
Coyot
őstag
Valakinek ATI FireGL? [link]
Má' nem
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest