- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AAAKEEE
tag
válasz
Foglalt név #71 üzenetére
Queen na az is jó zene volt. Eddának is van néhány jó zenéje.
-
Foglalt név
addikt
Hamár feljött
Én arra emlékszem, hogy kb. 6 évesen a ''walkman''-emben oda-vissza dübörgött a Queen kaziAztán jött az Edda, Europe sorolhatnám... Régi szép idők
-
AAAKEEE
tag
Tyühh elég rég írtak már ebbe a topikomba
Azért még mondhattok régi jó zenéket.
-
AAAKEEE
tag
Jajj meg a jó kis balatoni slágerek
-
AAAKEEE
tag
Helló mindenki!
Találtam még a 90'-s évekből bőven zenét : Soho party , 4F clubÓóóó mennyi jó zene..
-
Brumi
senior tag
No miket is hallgattam:
80-as évek közepétől: Kraftwerk, Depeche Mode, The Cure
90-es évek elejétől: URH, Kontroll Csoport, Sziámi, Kispál, PUF, Európa Kiadó, Kretens, CPG, Mos-OI, OI-kor, Egészséges Fejbőr, Skanzelizé, ETA, Ballagó Idők, Vágtázó Halottkémek
Elég szép lista... -
tildy
nagyúr
Back in the UK. Emlékeim szerint. Legalábbis annak az elején is volt skót duda.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Scootertől nekem Friends volt a kedvencemAMolyan Happy sunshine rave muzsikák...
(Pl MArusha: ''Somewhere Over The Rainbow'') (Lemaradt persze a Jam and spoon, illetve az RMB is...)
[Szerkesztve] -
nofreenick
aktív tag
taknyos koromban tetszett a májkl dzsekszon ájm bed című száma... 1edül vonaglottam meg ''moonwalk''-oltam a szobában
aztán jöttek a '90-es évek, és tágult a zenei horizontom:
bonanza banzai, depeche mode, cure, nirvana, h-blockx, kispál, puf, erasure, pet shop boys, sziámi, red hot chili peppers, green day, underworld (a teljesség igénye nélkül) -
tildy
nagyúr
Gyerekkor: Szinetár Dóra, momo, Neoton Família.. '4 éves korom körül emg scooter minden mennyiségben
-
finest
addikt
KFT: Afrika (rádió verzióban, Nigériával és krokodilbőr cipővel).
-
Kephamos
addikt
válasz
Dalai Láma #53 üzenetére
ÁÁÁÁ. Kokodzsámbó! Broáf! Ráadásul pont akkor ment, amikor anyám beiratott valami táborba, amit rüheltem és még a ''já, já, já kokodzsámbó'' is rátett egy lapáttal.
Mod.:Mármint akkor volt nagy sláger.
[Szerkesztve]
Mod2.e hálisten' hamar lecsengett.
[Szerkesztve] -
Az a döbbent, hogy mostanában előkerült a Loituma nevű négyes: a Leva's Polka c. számuk nekem megvolt sok évvel ezelőtt, a rokon kissrác csak arra volt hajlandó elaludni. Jó röhögtem, amikor most előkerült a póréhagyma-zsonglőr mangacsajjal.
-
AAAKEEE
tag
Ki tud mondani valami nagyon jó 70's 80's 90's korabeli zenéket?
-
AAAKEEE
tag
válasz
Dalai Láma #53 üzenetére
Húú a roxette. Arra emléxem de annyira halvány emlkékeim vannak róla.... Már nem is meléxem rá. pedig teccett a muzsika.
-
AAAKEEE
tag
Na megvan! How much is the fish c. szám. Megtaláltam a kazit.
-
Drizzt
nagyúr
Én amiket korábban írtam, azokat ma szoktam hallgatni, de gyerekkoromban voltak igazán menők. Amúgy gyerekkoromban főleg Fear Factory, Irigy Hónaljmirigy, Sick of it all, Hátsó szándék, meg Semmi komoly ment, bár azért ez inkább 15 éves kor körül talán, szóval annyira nem gyerekként. Slayer is befigyeelt gyakran, meg mindenféle metálságok.
-
AAAKEEE
tag
Lenne egyx szám aminek nem tudom a címét. Egy régi scooterről van szó. valami skót duda volt benne.
-
trassher
addikt
Mi számít gyerekkornak? Én 16 vagyok és disco, dance, trance meg hasonló elektronyos zenéket hallgatok.
-
birka1337
tag
bár nem vagyok egy vénph!asz de nekem volt hupikék törpikéktől kezdve (hú az nagyon ment akkoriban) pokolgépen át rapülők, scatman joe (remélem jól írom) volt ez zenéje az a ''Pí páppá párp po pá pá páráppo'' na az nagyon nagy kedvenc volt
-
ithomas
őstag
Ált iskolás koromban : Ossian Edda,Sing-Sing,Karthago,Lord,Missio,Europe
[Szerkesztve] -
AAAKEEE
tag
Jaj most letöltöttem a zizi labortól a honky tonk woman c. számot.
Jó volt újra meghallgatni. -
Botee17
tag
Nekem a Romantikus Erőszaktól a Büszke Botond volt és még mindig az a kevencem
-
Safranek
aktív tag
Metallica ,Helloween , Mötley Crue, GN'R , Saigon kick ; magyarok : Pokolgép
, Ossián, Rice ... Leginkább rock zene.
-
rien
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #10 üzenetére
Még egy-kettő: 2 Unlimited, Dr.Alban, Ice Mc, Pharao, Captain Hollywood Project, Snap, Maxx, Loft, East 17, Marky Mark... Nekem ebből az időből a kedvencem: a BG The Prince of Rap - The Colour of my Dreams.
Egy picit visszább Vanilla Ice - Ice Ice Baby feldolgozása meg McHammer - U Can'T touch This c. száma se volt rossz. Nálam anno az első lépcső a popzenében a New Kids On The Block volt
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Valami szórakozóhelyen nem szoktak menni ilyen 80-90-es slágerek?
Pl.: Haddawy - waht is love, rednex - cotton eye joe, east 17, modern talking, mister president, bobo, stb...
Szóval van valami ilyen hely? -
ladybug
őstag
Az Első Emeletet még senki sem írta.
Mod: A cím...Kikre is gondoltál itt? Melyik korosztály kedvenc zenéire? Mert ez sem mindegy. Hisz itt a PH-n 12 évestől a 70 évesig mindegyik korosztály jelen van.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #15 üzenetére
rapulok bakker - nem tudni geszti szovegeit fejbol (legalabb minimalis szinten)...bahhh
Bovebben: [link]
[Szerkesztve] -
Palkó
tag
80-as évek?
C.C.Catch, Fancy, Bonanza Banzáj, Joy, Kim Wilde, A-ha, Falco, Depeche Mode,
Scotch, Laura Branigan, Europe, Neoton Família, Zoltán Erika, Rod Stewart,
Bruce and Bongo, Baltimora,.............stb.
Lehetne még folytatni, kezdetnek talán elég lesz.
Hallgasd meg őket, és ne csodálkozz, ha néhány mai sláger ismerősnek tűnik..... -
AAAKEEE
tag
válasz
(Kolombusz) #15 üzenetére
Húhhh ez jó kérdés... Nemtudom nagyon ismerős ez a mondat (rím)
-
AAAKEEE
tag
válasz
Alvin te aztán jártas vagy a jó zenékben.
És te miket hallgattál főként? -
(Kolombusz)
veterán
Jah volt egy szám: egy faszi énekelte (magyarul), az egyetlen ami megmaradt belőle, hogy lemerült a szivében az elem. Semmi más, ez megmaradt. Mi lehetett ez?
-
AAAKEEE
tag
válasz
Alvin_ti4200 itt mind1 ki mennyi idős csak ki mikor mit hallgatott?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Jah a scooter nagyon gyenge lett az utóbbi években. Captain Jack is laza, bár én csak a captain jack cimű számukat ismrem...
Mást nem találtam a limewire-n.
Amúgy volt a hupikék törpikéknek 3 hires számuk: az egyik a coco jambo volt, a másik a captain jack , a haramadikat pedig nem tom.
Pedig az volt a legjobb...
Mostanában is adják angolul a rádiókban.
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
Attól függ hány éves kor számít gyerekkornak
Ha a 10-14 közötti korosztályt értjük, akkor minden, ami Dance, Rave és Happy Hardcore
Ja hozzá teszem az 1994-98-as időszakról van szó
Culture Beat, Masterboy, Music Instructor, Scooter (az akkori, nem a mostani trágya), Fun Factory, Captain Jack, Blümchen és társai, sorolhatnám a végtelenségig
-
AAAKEEE
tag
válasz
(Kolombusz) #7 üzenetére
Boney m. Az a király! Ja és bob marley is az volt.
-
(Kolombusz)
veterán
Nekem a BoneyM.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Modern Talking kivételével eddig nem nagyon mondtál zenét.
Nekem régen a 100 Folk Celsius volt nagyon nagy kedvencem, ronggyá hallgattam a kazettáikat. Zizi Labor lett a bejövős kicsit késöbb, aztan ahogy növögettem DJ Bobo volt a divat - kicsit mintha eltünt volna. Jött persze utána a gitáros korszak, Limp Bizkit, SOAD, most pedig 20 éves fejjel akármit meghallgatok, ha jó a szám, stílustol teljesen függetlenül. -
ftc
nagyúr
nem kiröhögni:
The Shadows volt a kedvencem -
AAAKEEE
tag
Helló! Szeretném kideríteni amikor ti gyerekek voltatok. Akkor mit hallgattatok? Meik volt a ''best music'' mondujuk 80ban - 90ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xbox Series X|S
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest