Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
válasz
dethroner
üzenetére
A sajat tapasztalat az, h a ho es a jeg eleve nem fekszik ugy a 4evszakos gumiknak (meg akkor sem, ha az "teli orientalt")
A nyalka mar mas kerdes... En inkabb azt tapasztaltam, h az extremitasok azok amiket nem toleral jol. A nyari 40fok ugyanugy gaz, mint a durva hideg. Ha viszont normal tartomanyon belul maradsz es nem egy 2T-s autora teszed amivel meg palyazol is 140-el akkor tud jol mukodni.
Nalunk 8 eve van negyevszakos a csaladban. (sima Michelin CC-vel kezdtem meg en anno azota terjesztem a "kort
)
Mindegyik generacio fejlodott, de osszesegeben az a trend is kirajzolodik (legalabbis a mi hasznalati szokasaink alapjan) h ha nem is kopik el, a 4.-ev korul mar erezhetoen romlanak a tulajdonsagai.
Csak varosi felhasznalas mellett egy kis auton, megfelelo minta eseten meg talan bevallalnek egy 5. evet, de az mar lehet necces. (en szemley szerint olyannal mar palyara nem mennek mert egy satufek mar siman lehet necces...)
En tobbszor is kiszamoltam mar, nekunk ez igy minden szempontbol jobban megeri.
Ettol fuggetlenul meg van 1 auto a csaladban ami 2 dedikalt szettel fut (21-es gyartas a kocsi es a 2 kulon szett is) Nem gondolnam, h azokban meg 2 evnel tobb lenne. (Hankook S1 Evo 3 es Conti 870 egyebkent)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Összement a Redmi Pad 2 és jól áll neki
- PlayStation 5
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)