Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
válasz
FuRiONight
üzenetére
Jó mindegy. Engem nem zavar, szerintem nem idegesítő, annyira meg végképp nem, hogy ilyenekbe belekössek. Eszembe sem jutott.
WvW-be nem engedett be? Miért? Eddig mindig beengedett engem. Ahogy nálam pl fagyás sem volt meg hasonlók. Néha laggolt, de ennyi.
A random event-ek nekem tettszenek, sőt. Egyrészt, mert marha jó küldetések vannak. WoW-ban azért a küldik 70-75 %-a abból állt, hogy tudjuk miből... Itt nem, ráadásul szvsz sokkal élvezetesebbek is. Meg így sokkal hihetőbb, hogy nem mindig neked kell oda menni ahhoz a NPC-hez, ami úgy áll ott a földön, mintha odaragadt volna, és neked könyörögni, hogy ugyan adjon már valami küldetést... Egyedül a fő sztori szálba még nem mélyedtem bele, de abba nem is fogok, azt majd ha megjelenik a játék, de már most érzem, hogy epic lesz. Az meg hogy sok a mob... Attól függ, ha csak egyedül barangolsz, akkor tényleg idegesítő lehet, hogy nem tudsz 10 métert menni anélkül, hogy meg ne támadna valaki. De ezt többen érdemes játszani, partyba verődve. Amúgy egyáltalán nem könnyű a játék. Már most annyiszor meghaltam küldizés alatt, mint a WoW-os pályafutásom alatt összesen.
"A városok kidolgozottsága sem olyan kidolgozottnak mint a wow-ban (még csak néhányat láttam)."
Sokat WoW-oztam, és ez így nem igaz.
Pont fordítva.Egyébként kicsit én is másra számítottam, persze nagyon tettszik, de azért nálam is van néhány kifogásolandó dolog, de majd ezt a béta után leírom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Konteó topic
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 26
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elite: Dangerous
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- További aktív témák...
- Intel Core I7 14700KF - 24mag/32szál - Új, Gari 2029.09.06. -ig - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj MCHOSE V9 Turbo
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.11.23. -ig - Eladó!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gari!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pont fordítva.