Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
Amúgy valaki elárulná, hogy miért nem lesznek mountok? Olyasmit hallottam, hogy volt valami szavazás, hogy teleport vs mountok és sajna nem a mountok nyertek. Ennyire feleslegesnek érzik a gw játékosok?
Szerintem nem sok nagyobb élmény van annál, amikor megkapod az első hátasodat, aztán meg az első repülő hátast, és elhiheted, hogy nincs olyan helye a játéknak, ahová nem bírnál eljutni.
Marha szép játék lesz, tele csodálatos helyekkel, én azért ezt nem szalasztottam volna el.
Persze van a hátasoknak hátulütője is (pl ha sokan egy helyre betömörülnek a hátasaikon, és nem lehet odaférni valamihez, stb), de több előnye van szerintem.
Nálam biztos nagyot dobott volna a játékélményen. Ezt már így előre nagyon sajnálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- Projektor topic
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Horgász topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest