- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S0m30n3
aktív tag
Igen, kb. mindenkivel megesik szerintem. Én is írtam már párszor. 30 körüli szintnél viszont több terület is lesz, szóval ott meg te leszel magasabb egy ideig, mint a küldetések.(legalább is nekem így van humanként.) Sőt én még a sima 25-35 részben is magasabb voltam, mivel norn-ok egyik oldalról, humanok másik oldalról érkeznek a területre, szóval ott közép fele erősödik, utána csökken megint. Vannak ilyenek. Ajánlom, hogy nézz át másik hasonló szintezésű területre, ott is fajodnak megfelelő küldetések lesznek először. Én pl. azért féltem átmenni eddig, mert azt hittem tök éles váltás lesz és rögtön humanként sylvari questeket fogok csinálni, de egyszer próba szinten átmentem és tökre meglepődtem, hogy még ott is humanok osztogatták a küldiket.
Szóval minden területnél van átmenet.
Új hozzászólás Aktív témák

- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Cairn - Indulhat a hegymászás!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Szóval minden területnél van átmenet.