Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
Itt lehet betázni: [link]
-
savior
őstag
Ingyen tölthető: [link]
-
savior
őstag
A Wild Buster ingyenesen elérhető, csak a neve más: Champions of Titan.
-
savior
őstag
Úgy néz ki, hogy manipuláltak a Steames értékelésekkel, ezért a játékaikat eltávolították a Steamről.
Aki megvette őket, az továbbra is tud Steamen keresztül játszani velük. -
savior
őstag
Wild Buster-hez egy kulcs: 57YBG-G7EKV-X2MZR
Itt lehet egyébként igényelni: [link]
-
savior
őstag
A cég másik játéka a Wild Buster ingyenes hétvégét tart.
Két Steam béta kulcs hozzá:
PHPCY-2DQVG-6W2B3
56X6V-Y8B5F-5WRPQ -
savior
őstag
Ingyenes hétvége van a játékban, szóval bárki ingyen kipróbálhatja.
-
savior
őstag
Van egy eladó Delux Edition kódom. Az ára 20$ PayPal-ra. Akit érdekel, az írjon privátot.
-
savior
őstag
20.-án megjelenik.
-
Xeon7
aktív tag
Esetleg nem lenne még valakinek egy felesleges kulcsa?
-
savior
őstag
Ha valakinek meg nincs meg, de szeretne vele jatszani:
Steam Key 2: 7VJHD-YCJBI-HEANC -
MegalodonS
őstag
Meg van benne eleg tartalom ,senkji nem ir rola semmit!!

-
savior
őstag
Iponos cikk a jatekrol: [link]
-
pimpi001
tag
na skacok milyen a game?
skillrendszer? dual class? hasznalhato vagy nemjo?
questek normalisak, instak vagy dungik jol osszerakottak?
lag meg mindig van ezerrel? jatekosok akadnak? -
savior
őstag
Matol elerheto az act 3 es az uj level maximum 40 lett.
-
savior
őstag
Steamen mar kaphato a Demigod verzio is.
-
pimpi001
tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
jah d3. sezlony 1 honap alatt letudva igy van 2 honap uresjarat. de ha mostis lada lessz agybajt kapok. a necro meg vagy 8 honap......
-
L_ajos
őstag
A HungarianHeroes várja csépelni vágyó Hőseit! - megkötés: emberi nyelven és kulturáltan szórakozz.

Kialakítás folyamatban, segítséget is szeretnék egyuttal kérni, a jövőbeni jó csapat szervezéséhez

Friend - KisCsaj - Whisp: KisCsaj
-
pimpi001
tag
oszinte velemenyek? jo es rossz egyarant erdekel. most akarom megvenni de meg vaccillalok mert a steamen eleg rosszakat irtak. szoval?
-
Mascot21
csendes tag
Van mar magyar guild?
-
MegalodonS
őstag
-
savior
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
12es szint korul ha jol emlekszem.
-
MegalodonS
őstag
Koszi,a videot neztem de nem latom hanyas szinten kapjuk a kuldetest!!A masik erdekes,hogy inditasz masik karaktert es a begyujtott penz szeparalva van,ez nagy hibanak tartom!!
Sokan mergesek,hogy egyetlen szerver van es ez okoz nagy laggolast a jatekban,ma be sem tudtam meg lepni reggel ota probalok!!
As you know Guardians of Ember had latency issues during the technical test.
After the final patch these seem to be solved.Unfortunately after the official Early Access launch too many players decided to visit the lovely world of Olyndale and the servers simply broke down under the stressful load. The technical tests did not prepare us fully for this since our CCU was much higher than with our backers...
We are investigating the issue at the moment and will continue to keep you updated.
We are deeply sorry and hope that you stick with us!
Thanks for your support and patience.
Your GoE Team
-
savior
őstag
Egy video a hazrol (igaz taiwani nyelven): [link]
-
savior
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Amikor megvan a hazad, akkor azt berendezheted es egy ladat is letehetsz. Horgaszatnak az az ertelme, hogy ha 10et horgaszol egy nap, akkor kapsz 10 elkoltheto pontot amiert vehetsz loot orbot. Azon kivul kulcsot is lehet fogni, ami a dungeon vegi lada kinyitasahoz jo. Passziv skillek par szintenkent jonnek, de ezt irja is, ha raviszed az egeret. Majd kapsz egy kuldetest amivel megcsinalod a hazat es a szellem is bele kerul.
-
Kasya
nagyúr
válasz
MegalodonS
üzenetére
Ja, ertem
Ennyire nem volt idom belemenni sajna. De erdekelne majd a megoldas 
-
MegalodonS
őstag
Nem talalok ladat,amiben bele rakhatnak targyakat,Diablo3 ROS-ban,mar lvl1-re is kapok!Vagy csak en nem latom???

Van banyaszat de mit banyaszol,es mivel?Horgaszni sem nagyon van ertelme,??Amikor meghalsz egy zonaba, vissza tesz az elejere,miert??lvl10-re adott egyetlen passziv skillt
Crafting lvl40??azert eleg durva!!Kapsz olyan itemeket ami a haz szellemenek kell adni,de hol a haz vagy hova lehet epiteni??Hol tarolod ezeket amikor nincs helyed??Majd irok meg,most ezek jutottak eszembe!! -
Kasya
nagyúr
válasz
MegalodonS
üzenetére
MIt nem ertesz benne? Eleg egyszeru a jatekmenete. Bar a szakmakat meg en se ertettem meg elsore.
Reggel nekem nem lagolt, de mostanra biztos sokan vannak. Szerintem ez meg mindig sok helyen beta... a grafikai opciokat se tudom teljesen maxra huzni, mert visszaall. -
Kasya
nagyúr
válasz
MegalodonS
üzenetére
Ahogy nezem nem kell sietni. Meg csak az Act 1 es 2 van aktivalva es lvl 30 a felso hatar.
-
Kasya
nagyúr
válasz
MegalodonS
üzenetére
Lvl 6-ig felhuztam, de majd talan este jobban rafekszem. Mindenestre mar talalkoztam lvl 30-assal is....
-
Kasya
nagyúr
válasz
MegalodonS
üzenetére
Jaja, ugy nezem van mar szerver.
-
savior
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Most indult el a Head Start az IndieGoGos vasarlok szamara. Az Early Access pedig holnap indul Steames vasarlassal.
-
MegalodonS
őstag
Akkor holnap indul csak??
-
savior
őstag
Most indult egy discord szerver: [link]
-
Kasya
nagyúr
válasz
MegalodonS
üzenetére
Frissites lehet jon, de azt a Steam automatan megoldja.
-
savior
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Ha ultetsz viragokat az termel valamit.
Az 1 napos mount csak arra jo, hogy kiprobaljuk es eldontsuk akarunk e venni.
A pontos indulas ha minden igaz reggel 9 ora. -
Kasya
nagyúr
válasz
MegalodonS
üzenetére
Mountok megszerezhetoek lesznek. Inkabb tartogasd zsak bovitesre es skill ujraosztasra.
-
savior
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
A tesztben nem lehetett elkolteni semmire sem. Meg ugye az ar se mind1. En majd kivarok kicsit, hogy lassam mi a legnepszerubb.
-
savior
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Jatekon belul kell majd beirni a cash shopban.
Ilyesmik vehetok erte: mount, pet, kosztum, butor, xp es loot turbozo, hatizsak es bank bovito, skill ujrakiosztas, feltamaszto itoka -
Mascot21
csendes tag
En most kaptam a steam kulcsot
-
savior
őstag
Az IndieGoGo kodokat 12.en kuldik ki.
Egy kis jatek is lesz majd: [link] -
savior
őstag
Trinium Wars-al rendelkezok megkapjak ezt a jatekot ingyen.
-
savior
őstag
Egy kis olvasni valo a Loot Orbrol: [link]
A lenyeg:
- Steames vasarlaskor a Mortal Edition melle 20 Loot Orb jar, az Immortal Edition melle 50
- Loot Orb veheto Frozen Emberert(Steamen vasarolhato) es Empire Coinert(jatekkal szerezheto)
- Loot Orbert veheto: mount, pet, kosztum, butor, xp es loot turbozo, hatizsak es bank bovito, skill ujrakiosztas, feltamaszto itoka
- Loot Orb ara 100 Empire Coins vagy 100 Frozen Ember
- 1000 Frozen Ember ara 10$
- Egy honap alatt 2000 Empire Coins gyujtheto ossze, ami 20 Loot Orb -
Kasya
nagyúr
válasz
MegalodonS
üzenetére
+1
Azért várom. -
savior
őstag
Mar Humble Bundlen is megveheto: [link]
-
savior
őstag
A hirek szerint az Early Access 2 Act-al indul es tovabbi 3at adnak majd hozza a teszt soran. A harmadikat nehany hettel az indulasa utan.
Kezdetben 30 lesz a szint maximum, de ezt majd novelni fogjak (gondolom az Actok erkeztevel).
Elmondasuk szerint a technikai tesztben csak az Act 1 volt elerheto. Szoval jo nagy fejezetekre lehet szamitani. -
savior
őstag
Early Access datum: 2016.12.13. 9:00 ora.
IndieGoGo vasarloknak 2016.12.12. -
savior
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
15os szinttol van masodik kaszt, de kicsit jatszani kell, hogy annak a skilljei is elerhetoek legyenek (ugyebar azzal is szintezni kell, vagyis ahogy haladsz egyszerre fejlodik mindketto szintje). Olyan 20as szintre mar egesz sok skill kozul lehet valogatni.
Mint irtam knightal nyomultam, ami melle felvettem az engineert.
A skilleket igy valogattam ki: bal killre egy engineer skillt raktam, ami az alap robbanos loves. Ha nincs mana, akkor ezzel egesz jo sebzest lehet leadni akar tavolra is. Jobb klikkre whirlwindbol a masodik tipus, ami gyogyit mikozben sebzek, igy nincs szukseg potionre. Aztan hasznalom meg az engineertol a lotornyot, de ezt csak a bossok ellen, mert amelyik tipust hasznalom az csak 1 ellenfelet sebez (ha jol tudom az utolso tipusa tobbet is sebez, csak az alapsebzese kevesebb). Aztan amit bevalogattam meg az 1 gyogyitas, es ket olyan aura, ami masodpercenkent tobbszor sebzi a korulottem allo ellenfeleket (ugy lattam, hogy passzivban is lesz ilyen). Passzivbol pedig azt hasznalom, amelyik blokkolaskor visszaut.
Statokat ugy osztom, hogy szintenkent 3 pont van es 1-0-1-1 pontot teszek.
Szoval amint latszik szinte csak sebzesre mentem ra a karakterfelepitest illetoen, es igy eleg konnyen lemennek meg a nagyobb bossok is.
Az egykezes fegyver nem nagyon jo a whirlwindhez, mert sokszor sebez kevesebbet, es igy a mana gyorsabban fogy, ugyhogy ketkezest hasznaltam a vegen.Par napja irtak, hogy napokon belul kozlik az Early Access datumot, most azt varom. Lassan jonnie kellene.
-
MegalodonS
őstag
EN lvl10-ig jutottam,de nagyon furcsa,hogy kitisztitod a teruletet es 3 masodperc mulva ujra tele van
A multikaszt nem tudtam megtapasztalni,de biztos erdekes,lehetosegek vannak benne!!A Diabloban el sem tudnam kepzelni egy DH-WD kombot 

Azert ird le,amit tapasztalasz,erdekesseget,a jatekot megvettem,igy barmikor vissza tudok menni 
-
savior
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Nekem meg jobban tetszik, mint a mostani diablo.

Olyan 20as szint korul kezd el erdekes lenni, mert ott mar kijon a multikaszr elonye.
A tank karakteremet atszereltem tamado stilusura (ketkezes fegyver, tamado skillek) es sokkal jobban boldogulok, mint tankkal. -
MegalodonS
őstag
Ma sikerult jatszanom,a jatekkal.!!

Elso benyomasok,nem pozitivak
.Nagyon rendezetlen minden a jatekban.Nem hiszem,hogy nagy sikere lesz, offline nelkul nincs jovo, a Diablo III ROS,Van Helsing mellett kb sehol sincs!! -
savior
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Harmadik technikai teszt: 11.22. 17 ota - 11.24. 17 ora.
Ha minden igaz egy uj dungeon is bekerul. -
savior
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
A drop eleg jo, foleg a dungeonokban a bossoknal es a dungeon vegen lehet nyitni 3 lada kozul egyet, ami szinten eleg jo targyakat rejteget.
Craftot nem tudni, mert csak 30as szinttol elerheto es a teszt 25os szintig volt.
Foglalkozas kozul csak a horgaszatot probaltam, ahhoz volt is egy rovid kuldi. Halakat lehetett fogni, kiirta a sulyat is es kiirja, ha rekord nagysagut fogok. Allitolag lehet fogni pl kincsesladahoz valo kulcsot is.
itt van rola egy cikk: [link] -
savior
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
En knightal nyomultam. Pajzs es egykezes fegyver. Tamado skillnek pedig whirlwind. Egesz jo volt vele.
-
savior
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Szerintem van olyan jo.
-
savior
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Nem kell regisztralni tudtommal. Tegnap ert veget a teszt, azert nincsenek szerverek. Hetfon lehet hogy lesz mar Early Access idopont is bejelentve.
-
savior
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Mar elindul neked is? Igeretuk szerint hamarosan indul a korai hozzaferes.
-
MegalodonS
őstag
Jol megcsinaltak,most meg nincs elerheto szerver

-
savior
őstag
Devilian onlinehoz jobban hasonlit, mint a diablohoz. Barhol lehet masokkal csapatolni, nyilt terepen es dungeonben is. A kihivast nem tudom, mert meg csak 16os szintig lehet kuldizni, de lehet dungeonozni, vannak minibossok a nyilt vilagban is, lehet gyujtogetni a targyakat, pvp.
-
Kasya
nagyúr
Ma botlottam bele a jatekba. Milyen a jatek? Mennyi lesz megjelenes utan?
-
savior
őstag
11.09. delutan indul a masodik technikai teszt, es 11.11. fog tartani.
-
savior
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Hamarosan indul a masodik teszt, amire igeretuk szerint a nagyobb hibakat kijavitjak. Utana pedig nem sokkal az Early Access, amin mar steames vasarlason keresztul is reszt lehet venni. Pontos datumok meg nincsenek.
-
savior
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Most jött le patch. Ugyan a szerverre nem lehet belépni, de megpróbálhatod, hogy elindul e.
-
savior
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Úgy tűnik egyelőre gyűjtik a hibajelentéseket és majd az Early Accesskor adják ki a hibajavításokat.
-
MegalodonS
őstag
-
savior
őstag
Aki hibaba utkozik, az itt tudja jelezni: [link]
-
savior
őstag
Meg talan annyi, hogy probald meg az ikonjaval inditani.
-
savior
őstag
Nvidia kartyaknal irnak ilyen hibat. Neked is az van?
Olyat irnak meg, hogy admin jogokkal inditjak a launchert... -
savior
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Esetleg nem lehet, hogy a viruskeresod letiltott valami fajlt?
-
savior
őstag
Ezt irtak most: [link]
Nezd at, hatha segit. -
savior
őstag
Zuzo neven csinaltam karaktert. Vegyetek fel baratnak.
-
savior
őstag
Kiküldték a kódokat. Tölthető a 6 GB-s csomag.
-
savior
őstag
IndieGoGo kampányt kitolták ma éjfélig. Aki addig megveszi holnaptól játszhat.
-
savior
őstag
Azt írják október 17-ig tart az IndieGoGo kampány.
-
savior
őstag
Aki IndieGoGo-n vette meg a játékot, az október 20. 17 órától játszhat.
-
savior
őstag
Játékmenet videó az angol verzióból: [link]
-
savior
őstag
Új hack and slash a Runewalkertől, akik a Runes of Magicet és a Dragon's Prophetet készítették.
- duál kaszt: 15ös szinten felvehető a második kaszt
- 4 faj, 6 kaszt, 300 skill
- random dungeonok
- kraftolási lehetőség
- ház rendszer: rendezd be házad dekorációkkal
- rengeteg küldetés
- PvP: 1v1, 3v3, 5v5Még 2 napig itt lehet megvenni: [link]
Nemsokára Steamen is elérhető: [link]
Hamarosan indul az Early Access, ahol 2 act lesz az 5ből és 5 kaszt, Pár hónap múlva pedig indul a teljes játék.Én a Mortal Editiont vettem meg IndieGogon, ami a legolcsóbb verziója a játéknak. Csak Steam kulcsot adnak, ha indul az Early Access, amit október második felére igérnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch8 44mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A multikaszt nem tudtam megtapasztalni,de biztos erdekes,lehetosegek vannak benne!!A Diabloban el sem tudnam kepzelni egy DH-WD kombot