Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balint107
aktív tag
válasz
xyzikeee #18509 üzenetére
Nekem az nvidia fizika kikapcsolása dobott a sebességen. Az advanced optionsba lehúztam nullára a 2 csúszkát. FXAA-n van a játék és 2XMSAA-n. Nem próbáltam még úgy, hogy lehet-e, hogy FXAA-t kinyomni és MSAA-t megtartani, de ha te FXAA-nál látod rosszabbnak a helyzetet, akkor kapcsold ki. Az sokat nem fog javítani az éleken, a leghitványabb élsimításként van a köztudatba.
Egyébként hasonló a konfigom I5 4690+GTX 970.. Engem is meglepett mennyire meg tud röccenni az fps, főleg a korábbi barátinak beállított GTX 660-as gépigény után. Most mondhatni 45-60 fps-el megy a játék, nagyon ritka mikor kevesebb. Ha tovább akarsz puhítani a dolgon, akkor előbb a többi extrát érdemes kivenni még. Az alap very high-os opciókhoz én nem nyúlnék. Esetleg még az árnyékokat lejjebb húzni, azok szoktak még sokat visszafogni.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest