- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
laca000
üzenetére
A GRID első része is csinált olyat, amit a többi játék nem, szóval ez a része annyira nem újdonság (tudom más motor van alatta, de akkor is)!
Kilépés: Nekem úgy lépett ki, h a racenet nem tudta létrehozni a soron következő menetet! Így azt mondanám, h a Steam-nek semmi köze a kilépéshez (amúgy is a CM Racenet-es szeróin folyik a game), ha jól tudom (?) a Steam csak a társakkal való kapcsolattartásért felelős, + amikor kilépsz a szinkronizálásért, h a legutolsó állapotod szerinti adatokkal folytathasd legközelebb (nem vagyok nagy Steam-es, de úgy gonsdolom, h a Steam csak 1 keret program, magához a játékhoz nem sok köze van)."És miért van tele a Steam fórum ugyanezzel a problémával, mint nekem, mikor ugyanitt senkinek nincs ilyen, max 1 embernek?"
Dehogyis nincs! Max. nem írják le!
Nekem mikor kilépett, visszaléptem és folytattam tovább oszt annyi (kilépéstől függetlenül, -gondolom a Steam- elmentette az állást)!
"Rakjak másik win-t?"
Miért most milyen van? Nekem Win7 64 bites Ultimate!
VGA Driver-t ezt használom: 320.49. nem nagyon van vele problémám!

(#2563) scampolo84: Biztos válaszol majd valaki, aki profi Steam-es, de én úgy gondolom, mivel a játékadataid a felhőben vannak tárolva, újratelepítés után felrakod a Steam-et, az adott játékot és bejelentkezel, szinkronizálsz és kész! Amennyiben nem így működik, akkor baromság az egész, mert ez lenne a logikus, mivel így is-úgy is ezt a szart kell használnod hozzá, ha tetszik, ha nem!

Ezt pedig csak azért, mert szép és kerek:

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Vége az űrturizmusnak Jeff Bezosnál – egyelőre
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vallás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest