- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- potyautas: A teljesség igénye
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Igen, minden info felül van, és jobb fent is érdemes figyelni, hátha leszavazzák, és akkor bedob valamit helyette (sokszor Driftet) Azt viszont rövid ideig látni.
A drifttől meg ne menekülj, hanem próbáld akárhogy megcsinálni, mert azért is kapsz pontot.
...és kevesebb esélyed lesz, hogy falra kennek.Ezt a kilépősdit meg felejtsétek el.
Egy versenyzőnek nyugisnak kell lenni, és ne felejtsd el, hogy ezzel feladod a "barom" ellen, és dörzsöli a markát.
Ha úgy csinálsz, hogy téged nem érdekel, mész tovább akárhogy, akkor ő kerül idegbe.
Volt olyan, hogy a nagyon széles bukótérbe is utánam jött már, hogy belém jöhessen.
Mentem tovább, mintha mi sem történt volna, és mikor nekem lett volna lehetőségem kilökni, nem tettem.
1-2 verseny után kilépett. Gondolom ette az ideg.
Szóval nyugi, minden helyért pénz jár. És az elején minden pici jól jön.
Nagyobb szint, nagyobb tekintély! Én így vettem észre
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nyomtató topik
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 1TB Dual SIM 96% akku független dobozos
- iPad 7 (Wi-Fi, 32 GB, Asztroszürke)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest