- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Inter is kormánnyal játszik, neki pl marha jól megy, nekem is van kormány de én azzal nem érzem úgy, mint gamepaddal.
Ez megint embere válogatja kinek mivel megy... én még mindig osztom azt, hogy ezt a gammát vagy billel vagy gamepaddal játszátok, de ha már lehet, gamepad, az adagolás miatti lehetőség végett.Kár szerintem erőltetni a kormányt, ha te is úgy érzed nem megy vele... nem leszel tőle kevesebb, csak magadat húzod fel vele és nem lesz sikerélményed... fogadd el ezt a játékot nem kormányra találták ki...van akinek fekszik az ok...de ne kínozd magadat fölöslegesen. Ezért meg letörölni és eldobni, mert kormánnyal nem megy... megy mással.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- Eladó Dell laptop alkatrészek
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest