- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Rendo84
üzenetére
Igaza van Brian-nek! A Prohardver név védett és tényleg nem teheted bele a PH engedélye nélkül! ezt nem vitaképpen, hanem tényként írtam, mert így van!

+
Én is csináltam Steam-en csoportot: GRID-2-HUN-FP-Team néven, amiből ugye a GRID 2 1értelmü, az FP-Team pedig abszolút saját találmány!

Akit felveszek havernek, azokból azt szoktam felvenni a csoportba is, aki kéri (mert majd lesznek privát
ások is ám!)! 
Azt az 1-et viszont nem értem a GRID 2-be, h ha csinálok 1 saját szerót (úgymond) a GRID 2-őn belül és a láthatóságot lezártra állítom és mondjuk vagyunk 4-en a 12-ből, akkor a többi helyre miért írja h: OPEN és mégis be tudnak tök idegenek is jönni! Ennek így semmi értelme!

Valaki világosítson már fel pls., hogy kell úgy lezárni a saját szerót, h oda tényleg csak az tudjon bejönni, akit be is hívtam! Előre is THX!

Megjegyzés: Ja! A Steam nevem pedig ott van az aláírásban, bár az adatlapon profilnévként ezt írja: Syrius XIX!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- World of Warships
- Revolut
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elemlámpa, zseblámpa
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ások is ám!)!