- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Nyilván nem mondom fölösleges volt amit csináltál, de fölösleges volt, mert a kezdetek óta van steames csoportja a topicnak....Grid2 Topic Party néven. Azért nem Prohardver mert én nem rendelkezem a Prohardver jogaival, mint szerintem te sem, így én nem adtam volna ezt a nevet hozzá.
Van 22 tagja a csoportnak, de szétszórtan játszik eléggé mindenki, mert nem tudunk azonos időben elegen ráérni egy közös guruláshoz. Emellett ha elküldöd privátban a steam neved szívesen felveszlek a csoportba.
Szóval ilyet, hogy közös gurulások itt 10 fővel stb felejtsd el.... veszek neked egy Ferrarit ha sikerül.... anno 3 hónapig ezen szenvedtem és voltunk ha 5en. Le is tettünk erről. Játszik mindenki aki tud, ha éppen van fent vki akkor beszáll mellé ha nem akkor egyedül.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Apple MacBook
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- 43" Samsung M7 Monitor 4K 2027.11 Emag baleseti biztosítással
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kátyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP RTX 3080 10GB GDDR6X 320bit videokártya
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest