- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Amúgy próbáltál manuállal menni és összehasonlítani? Én nem. Az az igazság hogy soha nem fogok automatán menni, még ha állítólag lassabb is lennék így, ahogy állítod, de maximum addig tart ez az átmeneti állapot, amíg az általam használt autót ki nem ismerem teljességgel és ezt a pályához nem igazítottam sok gyakorlással. Egyébként nekem egyáltalán nem jelent gondot a váltogatás. Ennél jobbat el sem lehet képzelni. Persze van akinek ez lehet, hogy teher, mert mindig figyelni kell a váltások ritmusára, de nekem is az volt kb. 6-7 éve. Aztán kezdtem természetesnek venni és az is maradt. Már reflexből jön a fékezésnél való vissza váltás. Felfele nem nagy kunszt.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Hobby rádiós topik
- Gitáros topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- World of Warships
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest