Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Amúgy próbáltál manuállal menni és összehasonlítani? Én nem. Az az igazság hogy soha nem fogok automatán menni, még ha állítólag lassabb is lennék így, ahogy állítod, de maximum addig tart ez az átmeneti állapot, amíg az általam használt autót ki nem ismerem teljességgel és ezt a pályához nem igazítottam sok gyakorlással. Egyébként nekem egyáltalán nem jelent gondot a váltogatás. Ennél jobbat el sem lehet képzelni. Persze van akinek ez lehet, hogy teher, mert mindig figyelni kell a váltások ritmusára, de nekem is az volt kb. 6-7 éve. Aztán kezdtem természetesnek venni és az is maradt. Már reflexből jön a fékezésnél való vissza váltás. Felfele nem nagy kunszt.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Mesterséges intelligencia topik
- EA Sports WRC '23
- Revolut
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Túraautó topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest