- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv mindenkinek !

Régi GRiD-esként megvettem én is a második részt ( az első részével nagyon sokat mentem ) !

saját véleményem ! de sztem jó lett ez a rész is !
A Grafika a hangok a pályák nagyon jók ! 1-2 pálya például Japán és Hong-Kong kifejezetten tetszenek !
kellő kihívást jelent a gép még közepes nehézségi szinten is ! és sok kis grafikai részlet van ami tetszik a játékban !
Viszont hiányolom belőle az első részben nagyon jól megcsinált törési modelt
itt úgy veszem észre hogy kevésbe érzékenyek az autók az erősebb ütközésekre ( jó-jó tudom hogy darabokra hullik ) de nincs olyan mint az első részében hogy sérül külön az összes kerék például és STB ...
belső kamera hiányát is sajnálom
összességében saját véleményem de egy kellemes árkád autóverseny és igen szórakoztató és ráadásul még szép is ! megérte az árát ! Online versenyre még nem merek menni !

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Sennheiser HD 560S vezetékes hifi fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

A Grafika a hangok a pályák nagyon jók ! 1-2 pálya például Japán és Hong-Kong kifejezetten tetszenek !
kellő kihívást jelent a gép még közepes nehézségi szinten is ! és sok kis grafikai részlet van ami tetszik a játékban !
itt úgy veszem észre hogy kevésbe érzékenyek az autók az erősebb ütközésekre ( jó-jó tudom hogy darabokra hullik ) de nincs olyan mint az első részében hogy sérül külön az összes kerék például és STB ...
összességében saját véleményem de egy kellemes árkád autóverseny és igen szórakoztató és ráadásul még szép is ! megérte az árát ! Online versenyre még nem merek menni !