- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
A csetel az a baj a fórummal ellentétben hogy nem lesz ott mindig mindenki és ha megbeszéltél valamit aki kimaradt az lemaradt. Márpedig sokunknak vannak egyéb programai is, szóval kinek hogy mikor sikerüll fórumhoz kapaszkodnia. Jómagam napközben vagyok MSN/ICQ/GTalk meg egyéb közelben. Esténként nem jellemző, illetve verseny közben ha a gép előtt tudok ülni akkor bejelentkezem, de akkor sem biztos hogy végig tudom ülni. Verseny közben mi is megbeszéljük a helyzetet de fórum minden képp legyen valamilyen szvsz... A Taktikát is napközben rágjuk át, Kávé cigi szünet ben vagy ha éppen nincs munkánk, ill ekkor is áligatjuk be az autót, meg kvalifikálunk...
Egy cégtől vagyunk de nem vagyunk fanok.

-
ixtom
tag
Akkor én a Prohardver! Fan Club-ra (vagy valami ilyesmire) szavazok. Jobb nekem se jut az eszembe. Esetleg "PH!an Club", de ezt csak hülyeségből írom.

Az a "Team chat" funkció az oldalon mennyire jó? (Dátummal egyvonalban, baloldalt)
Szerintem jobb, ha visszakereshető a szöveg. Persze a pörgős chat a legjobb
, de akkor ott kell lennie mindenkinek.
Tehát valami fórumszerű, de mégis zárt cucc kéne, hogy lehessen visszakeresni bizonyos dolgokat (pl. beállítás, taktika, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest