Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz lenox #83 üzenetére

Az összehasonlításban ott van sztem a gond, hogy azok az érzékek, amik régebben sikerre vittek egy pilótát, azok most nem számítanak annyit, más dolgok lettek hangsúlyosabbak.
    Ha belegondolsz hogy ezen a Kyalami futamon egy kigyorsításon mit mozgott az autó, hogy ellenkormányzással, gázadagolással gyorsítottak ki, és ezek az autók 600kiló + a pilóta, ami a legandák mostani állapotát elnézve min. 70 kiló.
    Az F1 gép 550 kiló+ a pilóta, amit persze igyekeznek alacsonyan tartani (pl. Sato 55-56kiló)
    Szal ha egy GPM 670 kilós 600 lóerős gép így izeg-mozog kigyorson, akkor egy F1 605 kilós 950 lóerős gép hogy mozogna..
    Amiért nem mozog az a vezetési segédcuccok.
    A leszorítóerőnek alacsony sebeségnél semmi szerepe nincs...ahoz hogy hasznosítható legyen sebesség kell.
    Én azt mondom, ha visszahoznák arra a kihívási szintre ahol az autót az erejének megfelelően kellett vezetni, akkor ezek a régi jó nevű pilóták jóval közelebb lennének.
    Az öregedésel sokat nem lehet kezdeni, de többet tudnának hasznosítani a keményen megszerzett tapasztalatukból.
    A bátorságuk nekem csodálatraméltó, nálam mindig is veszélyes sport volt az autóversenyzés, főleg annak a királykategóriája,..ahogy egy versenyző mondta: egy gyerek 2tized a köridőben. :)

Új hozzászólás Aktív témák