- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
Tuninger #5188 üzenetére
Köszönöm
2. Elindulok CapCuttal, ahogy látom, az is többet tud, mint amire szükségem van. Remélem nem lesz változás ebben. Annyira nem értek az egészhez, hogy elsőre valószínűleg jobban járok egy alapabb szoftverrel, később meg már tudni fogom, mire is van szükségem. Vagy hagyom az egészet a fenébe
3. Mivel bringán használnám, ezért van esélye a sérülésnek, de ez a 36€/2 év egész korrekt árnak tűnik, már aktiváltam is.
A készülék amúgy remek, de kb 15 perc után kikapcsolt túlmelegedés miatt 4K/4:3/60/HEVC módban (asztalra rakva). Felraktam az SD kártyára a crackconfig fájlt, ami kiüti az EU-s hőmérsékleti regulációt, utána meg elment több mint 2 órát kikapcsolás nélkül, igaz, jó forró volt a készülék. Szerintem olyan 55 fok körül tetőzhet a gépháznál a hőmérséklet terhelés alatt, az EU-s szabályozás meg 48 fok, azt elég hamar elérte. Tetszik, hogy külső power bankról is megy USB-n keresztül, még akár kivett akkuval is. Egyébként ebben az előbbi üzemmódban 90 percet bírt egyhuzamban felvenni egy csutkára feltöltött akkuval, ami azért eléggé impresszív, tekintve, hogy eléggé forró volt. Szóval jó kis készüléknek tűnik. Innen is köszi #5160-szabi-nak a MediaMarktos tippet, simán megért 249€-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest