- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-08-11 17:40 Téma összefoglaló
Kapcsolódó linkek:
• Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
manokaki
addikt
-
Bengi91
újonc
Másnak is módosult a 9 Pro megrendelésének az ideje? Nekem szeptrmber 9-ről október 1-re?
Tegnap kaptam a mailt... -
Hieronymus
veterán
A Huawei Y6 telefont kedden küldtem el a Googlenek.
Hollandiából küldték a csomagolóanyagot és kedden délelőtt oda indult a donor telefon.
Tegnap este már látszott store-ban, megérkezett az átvevő helyre.Ma délben láttam, hogy az előzetes értéken (39 euró) befogadta a Google. A plusz 200-al együtt úton van a pénz. (A pénz utaztatása két hetet is igénybe vehet. (Vásárlásnál ez nem volt ilyen lassú folyamat.)
-
bedibazsa
senior tag
-
alex.3
tag
Sziasztok, azt meg lehet valahogy oldani, hogy jobbra-balra lapozással a főképernyőtől legyenek az ikonok, nem szeretem ezt az ömlesztett lentről felhúzós cuccot. Köszönöm

-
Hieronymus
veterán
OWKEY für Google Pixel 9 Pro XL Hülle, Magnetisch Pixel 9 Pro XL Handyhülle für MagSafe mit Schutz Glas Dünn Militärschutz Schutzhülle Case für Google Pixel 9 Pro XL
Amazon.
Az ujjlenyomat olvasó csak véletlenszerűen, 10/1 vagy rosszabb arányban megy.
A tok valóban nagyon strapabíró. Sajnos nagyon jó hőszigetelő. Túl jó a hőszigetelő.
A magsafe karikát rossz helyre rakták. A kb 2 mm eltérés a magasságban már rontja a töltés hatásfokát.Ez az izé több néven van forgalomban. Érdemes elkerülni.
Kaptam magsafe fém karikákat.
A telefonra ragasztás reménytelen vállalkozás. Az autótöltő mágnese letépi a telefonról.Tokba lehet tenni. Mármint a belsejébe ragasztani. A kör középpontjának a pixel emblémától lejjebb kell lennie.
Az optimális pozíciót méréssel lehet meghatározni. A telefon képes mutatni a mikorra lesz kész a töltés.A Google saját forgalmazású tokjait érdemesebb megvenni. Csak éppen kifogyott.

Teljesen érthetetlen, hogy ezt a fém karikát miért hagyták ki a tokozásból.
-
K82
őstag
-
vacs
veterán
-
Hamory1
junior tag
-
r4pid
tag
Megjött spigen rugged armor tokom, szokásos jó minőség, kameran lehetne picit jobban kiálló, meglátjuk...
Vettem egy Hofi glass pro+ 2 pack edzett üveg fóliát, nem olvastam utána ez volt elérhető ahonnan vettem, és nem megy az ujjlenyomatolvaso 🤦😂 gondoltam leírom mielőtt valaki szintén így jár -
r4pid
tag
-
Hamory1
junior tag
-
paatrick
őstag
Én komolyan nem kötekedésből írom neked, de 8.26-án azt írtad nem tetszenek a telefonnal készült képek, inkább visszaküldöd. 8.28-án megint azt írtad inkább elállsz a vásárlástól adják vissza a pénzt. Azóta eltelt 10 nap. Miért szívatod magad? 507 ezerért vettél egy telefont, nem vagy vele elégedett, visszaadják a pénzt kb bármelyik más flagship telefont megveheted belőle. Probléma megoldva.
Szerintem tök felesleges arra várnod hogy mi lesz a 80 ezer forinttal, mert utána ugyanaz a telefon lesz a kezedben ami a neked nem tetsző képeket csinálta és a lelked ugyanolyan háborgó marad

Akár próbáld ki az iphone 15 promaxot, azt írtad az érdekelne, Media Marktban úgy látom csak egy 20-assal drágább, az meg ezen az árszinten már nem téma. Az is prémium termék, lehet a fotói is jobban fognak tetszeni, és videóban meg az iphone még mindig a legjobb.
-
syIex
nagyúr
Ez a dupla tárhely kódja. Direkt tettem ki én nem fogom felhasználni és másra nem jó.
-
dragon1993
addikt
-
syIex
nagyúr
-
Hamory1
junior tag
-
syIex
nagyúr
-
Hamory1
junior tag
-
syIex
nagyúr
-
Zada
tag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek infója arról, hogy mikortól lesz a 9 Pro is elérhető a Yettelnél?
-
Hamory1
junior tag
-
tms+
senior tag
-
tms+
senior tag
-
syIex
nagyúr
-
Hamory1
junior tag
-
K82
őstag
Ezek hülyék, csak rá kell keresni a termékre és rögtön ott van... [kép]
Én meg számolgattam egy kicsit és ezzel a Pixellel sem a magyar államot fogom támogatni.
1199€ a 256-os az osztrák MM-ban (~28e-rel olcsóbb), 141€-t adnak a leadandó telefonért és erre jön még rá 200 bónusz. 343e vs. 428e... -
Hamory1
junior tag
-
syIex
nagyúr
-
K82
őstag
Nem, ha magyar a felhasználói fiók local-ja és igen ha támogatott országbéli. Értsd a magyar fiókkal nem működik, ha a US accountomat használom akkor igen.
"Ha a VPN be van kapcsolva, és az országa vagy régiója szerepel a fenti listán, a VPN akkor is működik, ha más országba vagy régióba utazik. Ha egy ország vagy régió nem szerepel az alábbi listán, a VPN nem fog működni, ha arra a helyre utazik."
Jelenleg ez a helyzet, de bővül a lista úgyhogy szerintem előbb-utóbb nálunk is elérhető lesz.
-
kristoof92
tag
Google VPN megy a magyar Pixeleken?
-
Hieronymus
veterán
-
tms+
senior tag
-
sparks
senior tag
-
K82
őstag
-
manokaki
addikt
-
winbox
senior tag
-
manokaki
addikt
-
noxon
őstag
Aktív AODnál, ha folyamatosan látható akkor nem változatja pl. az óra helyzetét? Így beég egy idő után, nem?
-
noxon
őstag
-
rankesz
veterán
-
sparks
senior tag
Bevittem ma én is az Alzához a jó öreg Oneplus One-t.
Egyébként a főpénztárhoz kellett menni a liftek mögött, írt a srác egy átvételit és majd értesítenek a továbbiakról. -
manokaki
addikt
-
vacs
veterán
-
kbadam83
senior tag
Lehet bamba vagyok, de nem lehet beállítani, hogy emeléssel ébressze az ember fel a kijelzőt? Sehol sem találom
-
manokaki
addikt
-
kerxy
őstag
A Yettelnél 09.04 van a tárhely akció végére, Alzanal nem találtam, de vélhetően náluk is. Én mondjuk pont holnap akartam bemenni személyesen megrendelni, mert a készülékbeszámítási akció pedig holnapig tart. Tehették volna egy napra a két akció végét, ha már amúgy is párhuzamosan futott.
-
sparks
senior tag
-
Hamory1
junior tag
-
noxon
őstag
-
K82
őstag
-
manokaki
addikt
-
alex.3
tag
-
K82
őstag
-
K82
őstag
Igen, egyrészt nettó árak és ahogy a Ft szárnyal, egyre kisebb az árelőny. A 2XL-t és a 3-at még megérte kint megvennem, a 9PXL már ott maradt a Best Buy-ban...
1099$-ból a texasi áfát rászámolva rögtön ~1190 lesz, 360-as árfolyammal számolva 428.400 Ft. Ha az osztrák árakat nézem, ugyanez 1099€, legyen mondjuk 435.000 Ft. 7e Ft különbség és plusz egy év garancia, mert odakint az is csak egy év... -
Hieronymus
veterán
-
manokaki
addikt
-
kerxy
őstag
-
K82
őstag
Félre ne érts, az ajánlás tök jó volt.

Csak azért írtam és linkeltem a cikkeket mert nem ez az első eset h a Google trükközik a töltési sebességgel. 45W (ami 37 igazából) nem a világ egy 60-80-100W-hoz képest és a Google megcsinálhatta volna "normálisan" is, ehelyett megint az az eset forog fenn h olyan feszültség/áramerősség kombót használ amit a töltők nagy része (még ha nagyobb teljesítményű is) nem ismer. A sajátja persze igen, de sokkal elegánsabb lett volna ha rögtön az elején közlik és nem felhasználói visszajelzésekből derül fény a turpisságra...
-
noxon
őstag
Csak azt nem értem, hogy egy magyar youtube videóban használta a csávó a pixel studiot. Állítása szerint előre van telepítve.... Na ja a screenshotos appot se találom.
Szuper ez a teló, de csomó minden nem elérhető magyarországon. De a teljes árat ki kell fizetni... Ennyiből hatalmas mínusz
-
kerxy
őstag
“Ezekkel a funkciókkal persze nem érnek véget a Pixel 9 Pro és Pro XL mesterséges intelligenciás lehetőségei. Remek például a felhasználó szöveges igényei alapján a semmiből képet generáló Pixel Stúdió. Nagyon praktikus a Pixel Screenshots (Képernyőképek) nevű megoldás is: arra szolgál, hogy a sokak által képernyőképként elmentett linkek, jegyzetek egy jól rendezhető, átlátható és kereshető kollekcióba legyenek gyűjtve. Mindkettővel ugyanaz a gond, a magyar felhasználók számára egyelőre nem elérhetők.“
[link] -
noxon
őstag
A pixel studiot hogyan tudom elővarázsolni? Nem látom az ikonját sehol. Ahol pl lehet képet generálni stb.
-
nikilauda
senior tag
-
winbox
senior tag
-
noxon
őstag
Hello!
Köszi a töltőfejjel kapcsolatos válaszokat.
Még egy kérdésem lenne. Nem nagy dolog, de én animációb**i vagyok. Több videóban láttam, hogy a képernyő kikapcsoló gombra a képernyő fokozatosan kapcsol ki a kikapcsoló gomb felé., Szerintem nagyon állat, de nálam ez nem megy.A másik amit láttam videókban, hogy ha a kijelző szélén húzom oldalra az ujjam akkor lehet váltani a két alkalmazás között.
Köszi.
-
K82
őstag
-
nikilauda
senior tag
-
syIex
nagyúr
-
kerxy
őstag
-
syIex
nagyúr
-
Bengi91
újonc
Én személyesen voltam bent az Alzánál 9 Pro előrendeléshez. Ott levonták a 80e-t, majd a régi telót az átvételkor kell leadni. A beszámított lehet bármi ami egyszer telefon volt
-
noxon
őstag
Hello! Szeretném kérdezni, hogy a Pro Xl-hez milyen töltőfejet ajánlotok? Érdemes gyári töltőfejet rendelni hozzá vagy melyek jók hozzá? (most a samsung töltőjével töltöm) Köszönöm.
-
tms+
senior tag
Muszáj lenne, hogy az előrendelés számítson, mert a 9 Pro még csak jövő héten lesz elérhető, és erre is érvényes volt a promóció, és abban azt írták, hogy átvétel után lehet online is intézni, vagy az átvételkor is.
-
Hamory1
junior tag
-
kerxy
őstag
-
Hamory1
junior tag
Van olyan, aki kapott már vissza bónusz összeget? ( 60, ill.80 ezer Ft)
-
Mr.Silkó
veterán
Összeségében tetszik a telefon, mutatós a dizájn, jó a kijelző, értelmes a szoftver. Viszont a Gemini tök hülyének hat egy ChatGPT mellett, az üzemidő a közepes hardverrel és melegedéssel karöltve kissé karcsú és a fotós minőség sem győzött meg, nagyon nem, pedig alapvetően etalonnak tartom a Pixelek képalkotását. A videós minőséggel ugyanakkor nincs gond, viszont a makró baromi gyenge (nekem például igencsak fontos ez, vásárláskor perdöntő, bár nyilván ez rétegigény), az iPhone 15 Pro-m klasszisokkal jobb szupermakrót lő. Rétegmobil marad továbbra is véleményem szerint, pláne itthon ilyen drágán.
-
Criminal017
őstag
A tárhelyes "akció" 09.05-ig érvényes?
-
Technoman
őstag
Ok, ki mivel tölti? Hálózati ill. Powerbank, amire gondolok. Gondolom az eredeti g töltővel a leggyorsabb.
-
bteebi
veterán
-
Elit3Zotya
addikt
-
kali
legenda
Igen, én is szinte a kezdetektől figyelembe, illetve alapul veszem, rendre hozza váltáskor a gyakorlati használatban is a különbségeket, PM jobb böngészésben, U telefonálásban...stb.
KunEmber: Megnéztem a videót, úgy írtam.
Bár őszintén, a korábbi Pixelek alapján, én még ennyit sem vártam a Pixel 9 Pro XL-től, de ahhoz képest jól bírja. -
joey04
titán
-
sphe
senior tag
Köszi a tesztet. A meglepően éles fotók és a bare droid tetszenek. Ha egy picit kevésbé lenne "hideg" a fotók színvilága és jobb lenne a kijelző villódzás (pwm), elgondolkodnék egy sima Pixel 9-en.
-
KunEmber
senior tag
Én azt javaslom, hogy nézz bele a videóba és keresd meg az outdoor battery test részt, ahol elviszi őket biciklizni. Egyébként 3 dolgot mutat és mond: hogy a teszt folyamán (egy kiugrás kivételével) végig kisebb volt a Google fogyasztása, 2. (ami eddig is jellemző volt a pixelekre) egy hét után érezhetően jobb lett a fogyasztása az optimalizálás miatt 3. a megjelenés óta meglévő S24U-ja minden frissítéssel gyengébb akku időt produkál. Lehet, hogy a GSM Arénának is igaza van, de itt szépen végig viszi a folyamatot és mutatja a végén a fogyasztást is. (És elfogultsággal sem lehet vádolni, mert jobban tetszik neki az Ultra összeségében. )
-
Technoman
őstag
A történet egyszerű. Ha nem rakod tokba a telefont, nem probléma. Tokban viszont az, probléma.
Hú, ezzel lesz egy kis problémám. Amikor hébe-hóba veszek új telefont, még aznap rohanok a "tokoshoz", hogy becsomagoljam a telót. (ahogy írtam, túrázni járok + életem nagy részét nem agyonszőnyegezett, irodai környezetben élem) -
kali
legenda
Mik azok a valós viszonyok?
Összességében jobb az S24U, pláne több/sok telefonálással, ott komoly különbség van:
A GSM Arena felületén lehet játszani a csúszkákkal, hogy mire van többet használva, úgy jól belőhető, hogy arányában ki, mire számíthat. A csúszkák módosításával csak az első mérőszám változik, a többi adott, fix.
Böngészésben jobb kicsit a Pixel, ha valaki nagyon nagy arányban azt nyomja és a többi felhasználási módból alig, akkor lenne jobb a Pixel, de az nem életszerű használat... -
Hieronymus
veterán
Fényerő.
Nekem nem volt vele gondom.Melegedés.
A történet egyszerű. Ha nem rakod tokba a telefont, nem probléma. Tokban viszont az, probléma.A telefon legnagyobb hiányossága a MagSafe töltés lehetőségének hiánya. Habár a Google is árul kompatibilis tokot, csak az autók szellőzőnyílásába rakott tartó mellett használható, biztonságosan, nyáron. Télen a fűtés miatt ott sem,
-
KunEmber
senior tag
-
Technoman
őstag
Hasonló helyzetben vagyok mint te (életkor, felhasználási szokások, stb...) Veled ellentétben, sajnos nekem nem huszadrangú a tárhely mérete. Vannak olyanok- igaz kevesen- akiknél pld egy felhő "tárhely bővítés" nem játszik. Amikor túrázok -és ez nálam nem a Visegrádi látogatóközpont parkolóját és annak 20-50 m-es környékét jelenti, mint sokaknak
- szinte mindig olyan helyen vagyok ahol még térerő sincs nemhogy net. Itt aztán cseszhetem a felhőt meg a 100GB-s Drive előfizetésemet. Persze lehet(ne) nálam Pendrive, de a hegymászás közben ez sem túl életszerű, a telefon egészségére nézve.
A fenti soraimat nem sírásként írtam. A "128-as" most ennyi, elfogadom vagy nem (persze lesz olcsóbb is), de nem mindenki éli az élete minden pillanatát állandó 5G-s lefedettség alatt. Ezt kéne a gyártóknak felfogni és ha már a híresen harácsoló Samsung is dobta prémium vonalon a 128 GB-s tárhelyet, mert már neki is égette az orcáját, akkor a Guglinak is illene ebben lépni egyet. -
Hamory1
junior tag
-
Technoman
őstag
Kösz a tesztet.
+ Milyen szabadban a fényereje, jól olvasható a perzselő, augusztusi napsütés alatt?
leszabályozza durván a fényerőt, mint pld a Samsung?
Olvasom, hogy eléggé melegszik, ez igaz?
thx -
Hieronymus
veterán
7 Pro vs. 9 Pro xl.
A két telefon kb azonos méretű.
A Pixel 7 formája nekem szinaptikusabb, de a kilences fogása tok nélkül biztonságosabb.A kijelző egyértelműen jobb az új szériában. Fényerőben sincs kifogásolni való. Napsütésben is jó.
A helyzetmeghatározás pontosabb. Szabadban 1 méter pontosságot is mutatott a GPStest.
Ennél fontosabb, hogy városban a magas házak között kevésbé teleportál a pozíció számítás.A kamera jobb. Én a hetessel is teljesen elégedett voltam. De ez jobb.
Teljesítmény.
A kérdés jó. Nyilván 2 generációval fejlettebb a processzor. Nem játszok a telefonnal. A bankozás, Whatsapp , fotózás és az Amazon szolgáltatásai körében kevés jelentősége van a teljesítmény növekedésnek.Akkumulátor.
Ezt nehéz összehasonlítani. Az első napokban magasabb az energia felhasználás.Gondolom optimalizál a rendszer. A kétéves telefon használtabb akkumulátorához képest nekem jobban teljesít az új.
A nagymama kapta meg a hetest. A legnagyobb terhelést a Whatsapp generálja nála. Neki elég lesz 2 naponta tölteni a telefont. Nekem naponta. Ebben nem lett átütő változás az új telefonnal. -
hmb
aktív tag
és az Egyesült Államok egy nyílt,fasiszta diktatúra?elég sok embernek irrevelans a tárhely mérete.a pixel 6 telóm 3 éves lassan, és még nem telt meg.teny nem rakom tele fölösleges appokkal,játékokkal és csak fotozom,videót keveset csinálok,senkit nem érdeklő családi videók nincsenek.radasul boomerkent felhőt használok.mivel egy telefonban számomra kijelző mérete és minősége számít,meg a kiváló fotós képességek,a tárhely mérete pedig huszadrangu,a gyorstöltés sebességével egyutt,3-4 évente cserelek telefont,szolgáltatónál,sok kínai gyártó volt a szolgáltatónál de végül mindegyik kikopott.egyedul az Oppo volt sokáig kínálatban a nothing pl a második teló kiadásakor már rég eltűnt a kínálatból pedig igazi középkategóriás telefon volt jó aron keves kompromisszummal.a nepek inkább samsungot vagy applet vettek kevesebb tarhelyell......egyébként olyan baromi nehéz elmenteni a képeket videókat ha katod hogy nemsokra megtelik a tárhely?vagy egy otg usb pendrive ruhás szekrény méretű,és 500kg,hogy letszükséglet 512 GB?ráadáskent hiaba drága szerinted a bevezető ára a 128 hb pixelnek, a 256gb-os telefont kapod érte,most.utana meg egyébként is csikken az ára.ez van,ezt hívják kapitalizmusnak,a nagy gyartok felmerik a piacot, latjak hogy eledhatjak így is a cuccokat,a Samsung,pixel,apple mogott nem all a sajat államuk dollardmilliatdokkal dotalva őket,kénytelenek azt eladni amire igény van...szerencsére van valasztasi lehetőséged,senki nem nyom pisztolyt a fejedhez, hogy poco helyett samsungot vegyél....
-
Technoman
őstag
Most , hogy már pár napja/hete kint van az XL-es teló valaki csinált már összehasonlító tesztet pld a "régi" csúcsokkal (7/8 Pro vs 9XL)? Kíváncsi lennék, hogy milyen felhasználói oldalról nézve a fényerőnek, az aksinak, no meg persze a kamera résznek a régebbi szériá(k)hoz viszonyítva (igen, tudom a YT tele van ilyen összehasonlító videókkal, de valahogy az itt leírtaknak néha jobban hiszek, mint a fizetős oldalaknak és a Youtubereknek)
A 128-as vitához pedig még annyit tennék hozzá, hogy igen qrvára drága és pofátlan ennyiért adni, de én kivárok még vagy fél évet, akkor már fog annyira normalizálódni az ára, hogy megvegyem jóval olcsóbban. Ennyi
-
Hieronymus
veterán
El kellene engedni ezt a vonalat.
Egyrészt a politikait. Mert köze nincs a telefonhoz.De a 128GB-ozást is. Mindegyik gyártó biztosít többszörös RAM méretet.
Mindenki a saját igényéhez tud választani memória méretet.
Másrészt ezek felső kategóriás telefonok. Ehhez igazodik az ár is.
Az lenne a szégyen, ha csak 128GB méretű háttértárral lehetne ezt a telefont kapni.
Nem az, hogy ezzel a tármérettel is.
A Samsung "A" kategóriás telefonjaiban van még 128GB-os, ami friss kiadás.Lépjünk tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Eladó Sony Xperia L1 2/16GB fekete / 12 hó jótállás
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tegnap kaptam a mailt...

Megnyugodhatsz. Téma lezárva.

- szinte mindig olyan helyen vagyok ahol még térerő sincs nemhogy net. Itt aztán cseszhetem a felhőt meg a 100GB-s Drive előfizetésemet. Persze lehet(ne) nálam Pendrive, de a hegymászás közben ez sem túl életszerű, a telefon egészségére nézve.