- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoszogi
tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Rosszul emlékeztem..
Akkor az egy másik város lehetett....Németország bizonyos része tényleg inaktív ebből a szempontból. -
csoszogi
tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
oké ezt vágom. De mint írtam mikor ott voltam, akkor végig tudtam menni virtuálisan az utcákon. Szegedről viszont nem tudom ezt megoldani. Jövő héten megyek ki majd megnézem, és megírom. Másik német várost be tudok járni...Vagy olyan hülye vagyok rosszul emlékszem....

-
csoszogi
tag
Hali
Lenne egy fura kérdésem a Google térképpel kapcsolatban. Ha Szegedre keresek rá a térképfunkcióval, sárga emberke a jobb alsó sarokban, bekékül az út, ráhúzom és feljön az utcakép meg minden. Meg akartam ma nézni egy osztrák várost, emberke ott, de nem tudom az útra húzni. Ugyanez volt egy német várossal is(Freiburg), pedig mikor ott voltam akkor minden ment simán. Ha meg Szegedről nézem, akkor meg semmi. Csak utcaképek. Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Nintendo Switch 2
- Hobby elektronika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Netflix
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkor az egy másik város lehetett....Németország bizonyos része tényleg inaktív ebből a szempontból.