Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
Magára a Drive-ra jönnek a kéretlen üzenetek (amin csodálkoznék), vagy a Drive-hoz tartozó e-mail fiókba? Tudomásom szerint a Drive-nak nincs külön jelszava, az az e-mail fiókhoz tartozik.
Az utóbbi időben nekem is nagyon megnőtt a spam üzenetek száma. Nálam eddig a Gmail spamszűrő 100%-ban működött, tehát minden kéretlen levél a spam mappába került.
Hogy honnan tudták meg a mail címedet? Feltehetően olyan helyről, ahova regisztráltál, pl, fórumok, és egyéb nyilvános helyek. Ha csak spam leveleket kapsz, attól még magához a Drive-hoz nem férnek hozzá. Ahhoz ismerniük kellene a fiókhoz tartozó jelszavadat.
Itt is megnézheted hogy érintett vagy, vagy sem. [link]Megjegyzem ez sem lehetetlen, mert az utóbbi időben feltörtek pár szervert. [link]
Sajnos ennek én is áldozatul estem, ezért jelszót kellett változtatnom.Ha biztosra akarsz menni, akkor kapcsold be a kétlépcsős azonosítást. Azzal már nehezen birkóznának meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest