- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv.
Az alábbi gondom lenne:
Ha nyomok egy új lap létrehozását, aminek következtében megnyílik egy új lap
a google keresővel, és beírok egy tetszőleges szót, amire keresni akarok, majd nyomok egy entert, akkor bead egy nagy büdös semmit, felül a címsorban meg ez jön:
https://www.google.hu/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1PQCZ_huHU694HU704&ion=1&espv=2&ie=UTF-8
Ugyan úgy ott marad a google kereső az oldalon, majd ha beírom még1x akkor már dobja a találatot.
Nem tudom, hogy telepítettem-e valami bővítményt, ami ezt a zavart okozza, vagy esetleg bekaptam egy vírust? Soha nem volt még vírusom tudomásom szerint.
Magyarul mindenre 2x kell rákeresnem, mire el is kezd keresni...
-
-
-
-
-
Üdv.
2 dologban szeretnék segítséget kérni!
1.
Mikor egy oldalon rákattintok egy linkre, akkor az megnyílik egy másik ablakban és automatikusan át is vált rá.
Na de, ha az egér középső gombjával nyitok egy új ablakot, akkor az a háttérben nyílik meg.
Hogy tudom azt beállítani, hogy ez is átváltson rá azonnal?
2.
Vannak a könyvjelzőim, amiket jelenleg a címsor alatt tudok elérni... könyvjelzősáv aszem.
Nem lehet itt is kirakni oldalra a könyvjelzőket, mint FF-ben? Nagyon megszoktam már azt és ez a megoldás sokkal macerásabb, mint az oldalsávos megjelenítés...Előre is köszi.

Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciókamerák
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 26
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - 1 év Apple Garancia - AppleCare köthető
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xbox Series X /// Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a google keresővel, és beírok egy tetszőleges szót, amire keresni akarok, majd nyomok egy entert, akkor bead egy nagy büdös semmit, felül a címsorban meg ez jön: