Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok.
Van egy Windows XP SP3 laptopom itthon, a következő a problémám.
Nem tudom rá telepíteni a Google Chrome böngészőt mert folyamatosan azt a hiba kódot kapom hogy tűzfalba ütközik.
Kikapcsoltam minden tűzfalat, avast vírusirtót, windows xp gyári tűzfalát is, ugyan ez a hiba fogad.
A böngésző meghülyült ezért letöröltem, most újra feltelepíteném online, erre sehogy sem tudom.
Ötlet valaki? -
ÁdiBá
veterán
Sziasztok.
Napra kész Google Chrome böngészőt használok Win8 Pro operációs rendszerrel karöltve egy X-Fi Titanium Hd hangkártyával optikai kábellel összekötve és beállítva 5,1 Digital DTS hangzásba egy Logitech Z906 hangfalszettel.
A gondom az hogy az említett böngészőben a youutubon minden zene csak sztereoban szól.
Csak az első pár, illetve a mély muzsikál...
Ötletetek van hogyan tudnám orvosolni hogy szóljon mindegyik hagnszoró böngésző alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Ableton Live 12 Suite Education
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest