Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
Offline, teljes telepítőt lehet a Chrome-hoz leszedni hivatalos forrásból? Én hiába keresem, mindig csak ezt az ~1MB-os file-t tölti le...
-
niof
veterán
Nah, kicsit keresgéltem erre a fura hibára, és úgy tűnik, nem én vagyok az egyetlen, aki ebbe belefutott. Bár igazi megoldást még nem találtam rá, mert mindenhol csak ugyanazt szajkózzák... Frissítsem a böngészőt - legfrissebb, frissítsem az oprendszert - legfrissebb, tiltsam le a bővítményeket - megtettem, nincs hatással az üzenetre, állítsam vissza a Chrome-ot - megvolt, nincs hatása, futtassak víruskeresést (itt is ezt mondtátok) - nincs változás... Szóval, egyelőre együtt élek ezzel az üzenettel YouTube-on, ha csak nem mond rá valaki valami ezeknél okosabbat...
-
niof
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
Megvolt az adwcleaner tegnap este. 2, szerinte pup, és 3 másik elnevezésű (talán pua) programot talált. Az érdekes a dologban, hogy anno ezeket én telepítettem, teljesen hivatalos alkalmazások, és az első kettőhöz köthető iobit advanced system care már nincs is a gépen, csak valami maradéka volt. A másik, szintén iobit szoftver, ráadásul előfizetéses, a driver booster, ennek a scheduler részével volt valami gondja. Havi ütemezés van beállítva, hogy akkor keressen drivereket. Az asc-re mondtam neki, hogy szedje le (a maradékát), ha már megtalálta, viszont az ütemezőt hagyja békén, az úgy jó, ahogy van. A "rendes" Malwarebytes progit is futtattam, hátha, de az meg konkrétan semmit nem talált...
Szóval, ez a része kilőve, de a jelenség ugyanúgy fennáll. Ötlet? -
niof
veterán
válasz
Toth_Jani
üzenetére
Ezt én értem, de a másik 2 gépen nulla probléma van vele. Ha valamelyik weboldal szarakodik a blockerek miatt, ha nagyon fontos az infó, ami rajta van, na bumm, addig kikapcsolom őket. A BD meg még sosem panaszkodott, a saját reklámja egy diszkrét buborékban szokott feljönni, mondjuk évente max kétszer.
-
niof
veterán
Sziasztok!
Egy érdekes jelenséggel találkoztam otthon, az egyik gépemen. W10 pro. 64 bit az op. rendszer, és a Chrome-ból is a legfrissebb verzió van telepítve 80.0.3987.87 (64 bites). Minden rendben működik, de ha YouTube-on nézek valamit, akkor a videó felett egy sárga csíkban egy olyan felirat jelenik meg, amin az szerepel, hogy ennek a böngészőnek a támogatása hamarosan megszűnik, telepítsek helyette egy az élményhez ajánlott böngészőt. Majd ha rákattintok a mellette lévő linkre, felajánlja a Chrome-ot (önmagát), az Opera-t és a Firefox-ot.
Na, gondoltam, letöltöm a Chrome-ot, hátha valami gebasz történt vele, újratelepítem. A hivatalos Chrome oldalra irányít egyébként a link, tehát azzal nincs gáz. Majd amikor telepíteni próbálom, "Ismeretlen telepítőhiba" ablakkal crash-el a telepítő. A másik 2 gépemen detto ugyanez a verzió van, szinkronizált kiegészítőkkel, és gond nélkül működik mindegyik.
Látott már valaki hasonlót? Lehet javítani? Esetleg van valami remover, ami minden Chrome függőséget kigyalul, hogy teljesen újra lehessen húzni (ha más megoldás nincs...)Előre is köszi a válaszokat!
-
niof
veterán
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség! Az Asus routeremen fut a Download Master torrent kliens. Ha ki akarok törölni egy feladatot, mindig feldobott egy ablakot, hogy valóban akarom e. Gondolom a Chrome "figyelte" ezeket a felugró ablakokat, és egyszer csak bedobott egy ilyen üzenetet: Ez az oldal ne nyisson meg további párbeszédablakokat! Amit én hülye fejemmel leokéztam. Most valahogy ezt vissza kellene állítani, mert így nem tudom kitörölni a torrent feladatokat.
Hol tudom ezt megtenni?Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Vicces képek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest