Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
unyadavid
senior tag
Közben megoldódott a problémám, a google now-t telepítette a chrome és így fut a háttérben (és indul a géppel együtt).
Hátha másnak is jól jön. -
unyadavid
senior tag
Heló, most installáltam újra a chrome -ot a gépen és megint eltűnt alulról (system tray) a kis ikon, nem fut a háttérben, ill. nem indul a géppel együtt. Ezt mivel lehet orvosolni? (Egyszer már csinált ilyet, de az utóbbi időben jól működött)
-
unyadavid
senior tag
válasz
Andrewtaylor
üzenetére
-
unyadavid
senior tag
-
unyadavid
senior tag
Megkérdem hátha tudtok itt segíteni. Olyan problémám van, hogy az otthoni wifi hálózaton a Google account-os oldalak nem működnek, de mobilneten igen. Minden más oldal rendben van, ill. ha pl. úgy megyek youtube-ra, hogy nem vagyok bejelentkezve akkor jó. Nem csak az én accountom, hanem a többi is ezt csinálja itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Ableton Live 12 Suite Education
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest