Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
milyen add-on tud youtube videókat letölteni? vagy mp3-ba lementeni?
-
Integra
titán
le is tiltott minden flash megjelenítést, tele vagyok nagy üres fehér felületekkel chrome-ban. ezek szerint nincsen fent a másik, win7 által használt flash?!
úgy tűnik nincsen fent a másik, mert mindehol azt írja hogy missing plugin és download from adobe.com.. ezek szerint egyszerűen szar a chrome-ban a flash plugin és próbálkozzak inkább a win7-re telepítendővel?
-
Integra
titán
válasz
InfiniteReality
üzenetére
na erre nem gondoltam....
adobe felrak magának egyet, ennek van saját telepítője, és a chrome-ban is van egy saját??? ha ez így van mi a rákért nem tiltja le magát az egyik?
most hogy mondod, kezd rémleni, hogy korábban ezen már agyaltam, hogy miért.... de nem tűnt fel.. ezek szerint chrome-ban van egy opcio hogy tiltsam le a saját flash-ét? -
Integra
titán
másnál is fagy az utolsó flash update óta a chrome????
komolyan mondom valamit nagyon elrontottak, mert azóta folyamatosan kifagy, teljesen random módon. csak task managerből reboot megy, semmi más, használahatlanná válik az ui és a kezelő funkciók is.
komolyan mondom, most már kiírthatná a web a flasht magából, ez iszonyú.... -
Integra
titán
urak, melyik reklám tiltó szart érdemes feltenni?
a popup reklámok, meg bekúszó és egyéb animált szarok ellen.... -
Integra
titán
ki lehet tenni valahogy a zoom-ot a villáskulcsos menüből valami használhatób helyre?
-
Integra
titán
felrakta a króm magának az update-t, azóta nem indul..

nem rossz teljesítmény -
Integra
titán
letöltöttem youtube-on egy videot, hogy tudom belőle lementeni?
nem szeretném, ha elveszne. -
Integra
titán
egy ideje egymás mellett használom a krómot az ff-fel.
ijesztően gyorsabb az ff-nél. arról nem is beszélve, hogy kevesebb erőforrást igényel, továbbá nem omlik össze rendszeresen csak úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ha mp3-ba konvertálom, akkor előtte step1-nél mi a értelme? azokba szedheti le elsődlegesen és azt konvertálja át utána mp3-ba?