Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Egyetértek, én sem értem mi a halasztásnak az oka. Az említett bugkezelő oldalon csak pár más funkció előzi meg ezt a kívánságlistán, ráadásul ott is sokan írják, hogy csak ezért nem váltanak Chrome-ra és erre jön a válasz, hogy kb 6-12 hónap múlva beletesszük...

Am engem sem zavar különösebben, mert én FF-ben is mindig letöltöttem a fájlokat, kivéve a torrenteket."Ennek a levét mondjuk csak a fejlesztők isszák, felhasználói szemszögből ez nem okoz zavaró problémákat"
Sztem elég sokaknak okoz problémát, pl.: ntomka kiegészítő hiánya. És azért az látható, hogy egy-egy kieg többre képes, mint akár egy reklámkampány, mert míg az utóbbi csak kipróbáltatja a felhasználóval a böngészőt, addig az ntomka-féle kieg hozzáláncolja, még akkor is, ha nem tetszik neki a böngésző annyira.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
hát igen szerencse ,hogy nem vagyok az
viszont ahogy látom elég szépen foltozgatják azt is gondolom minden egyes stabil verzióval jön egy 1.x verzió (lásd 1.1 a 11.50-be )
ettől függetlenül biztos lehet csinálni kiegészítőt viszont elbaszott módon nehéz és nem ésszerű , és még kiegészítő sincs olyan amivel lehetne fabrikálni oex- kiterjesztésű fájlt (pl firebug vagy hasonló nem is lesz )De azt meg kell hagyni hogy nem olyan rossz ez a "szitakötő"

Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

viszont ahogy látom elég szépen foltozgatják azt is gondolom minden egyes stabil verzióval jön egy 1.x verzió (lásd 1.1 a 11.50-be )