Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
Igen, úgy működik.
Szerintem ez a 7-esben landolhat leghamarabb, merthogy a 6-os bétában nem publikus a funkció, de még a 7-esben sem egyelőre. Meglátjuk. Ha minden igaz, a windows verzió miatt késlekedik, mert ott nincs titkosított központi jelszótároló alkalmazás ellenben a linuxszal, és ezt a funkciót úgy akarják csak integrálni, ha ez a probléma is megoldott (macen nemtom mi a helyzet).
(#2687) ludsimon: Kb. amit előttem is mondtak, illetve a stopperórás mérés úgy hat, mintha - életszerű hasonlattal élve - 2010-ben a Forma1-et is ilyen módon mérnéd (legalábbis az időmérő edzéseket).
Már itt is ms-ok a különbségek. Én pl. nem mondanám meg, hogy az Opera 10.7 a gyorsabb, vagy a Chrome. Oldala válogatja, de talán a compositing bekapcsolásával érezhető egy kis előny a Chrome javára. Aztán meglátjuk később hogy lesz.[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest