Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.
tag
válasz
spiritex
üzenetére
S hogy oldódott meg? Nekem még aktív vírusírtóm sincs, ami blokkolná, de még a raiffeisen direct net oldalára is ezt írja, hogy az ön kapcsolata nem privát.. Igaz itt legalább a Speciális fül alatt tovább lehet menni a webhelyre, így betudok lépni, de több weboldalnál nincs ilyen azaz nem tudok rámenni. Ezt se értem mi alapján válogatja, hogy valamelyikre a figyelmeztetés ellenére azért tovább tudok lépni ha akarok. Érdekes ez a chrome.
Aweriot kolléga megint linkelt egy honlapot, ami full általánosságokat ír le, ezen belül: nincs aktív vírusírtóm se ami futna, jó a rendszerem(win 10 64bit), legújabb frissítések stb.
Ez maradt: "A hiba kijavításához vegye fel a kapcsolatot a webhelytulajdonossal."Hát köszi chrome!
Nekem kell szólni minden ilyen honlapnan.. Hihetetlen, míg minden más böngészővel gond nélkül bejönnek ezek az oldalak..
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Sweet.tv - internetes TV
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Hálózati / IP kamera
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem kell szólni minden ilyen honlapnan.. Hihetetlen, míg minden más böngészővel gond nélkül bejönnek ezek az oldalak..