Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
vgyuri megpróbálom!
most épp laptopról vagyok, itt történt a dolog, az otthoni nem kapcsolódott be jó ideje.
ma még kevesebb könyvjelzőm van bakker, MI VAN ITT??? lehet ez valami vírus? kikészülök...
egy másik laptop volt nálam egy ideig, amin bejelentkeztem, de hát mjelszavas, nem tud más belépni..
ez egy vicc, komolyan, otthagyom a goggle-chrome cuucost a francba. ez kezd ijesztő lenni, az összes adatomat tudják amúgy is...
-
Szép sztori

Én a FF-al jártam így, amikor eladtam haveromnak a lapost, és azt nem állítottam vissza alapba. Majd amikor szinkronizáltam, jöttek az újabb linkek az enyémhez.
Gyorsan lelőttem a szinkront és csak reméltem, hogy nála nem jelennek meg az enyémek.Ami a lényeg, mindig menteni kell a könyvjelzőket. Ami a felhőben van, nincs biztos helyen.
Ez van.ON: Fogalmam sincs hogy lehetne visszahozni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest