Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
válasz
Nestor16
üzenetére
Nos, végre sikerült a jelszavaim nagy részét karbantartanom, megváltoztatnom. Bő 3 nap. Elég szívós egy munka.

Most még olvastam a LastPass-ról itt egy két cikkben és hozzászólásaiban és a KeyPass-t ajánlják legtöbben, majd még lehet azt is kipróbálom hogyan működik, hogy felhőmbe mentsen és szinkronizáljon is. Egyelőre ez is jó. Egyébként én nem azért paráztam, hogy az egyéni hibák mennyire jönnek elő egy ilyen külső megoldásnál és azért van pár, ami nehezen ment.
A másik dolog, amit még írtak az a kétlépcsős azonosítás. Ez valóban jó ötlet a fontos helyek biztonságára nézve. A google accountom pont egy ilyen, meg is néztem és telószám alapján működik is, viszont az a kérdésem, hogy ez mit takar:
Üzenetküldési és adatátviteli díjak vonatkozhatnak rá.Minden egyes azonosításnál az SMS árát ki kell fizetnem? Azért ezt kétlem, mert az OTP-nél is ingyenes tudtommal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest