Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Nah, legalább kaptunk pontos infókat....viszont némi kétlyet felvet, hogy esetleg az alapján bannolnak vkit, mert uarról az ip-ről jött klikk is és bejelentkezés is. Gondolok itt arra, h mondjuk van egy nagy, esetleg több 100 főt foglalkozató cég, amelynek mondjuk van 1, hatalmas sávszélességű netkapcsolata, nyilván 1 ip vel, és ezt osztja meg. Namármost ha esetleg ezen cégen belül vki ráklikkel egy másik alkalmazott hirdetésére, akkor már baj van? Én szerintem az ip-n kívül a cookie-k vannak még azonosításra, de azokat meg lehet törölni...bár annyira nem értek hozzá, de sztem a belső hálózatot nem térképezheti fel egy adatcsomag, aminek csak annyi a dolga, h a google szervere, és a felh gépe között menjen...
Szerintem mindannyian dolgozunk azon, h a tartalom király legyen....viszont nekem úgy tűnik, te rendelkezel belső infókkal is. Mennyi idő alatt veszi észre a google a csalást kb?
mod: Jah, és azt nem tod véletlenül, h a google miért nem utal Mo-ra?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest