Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Nah, legalább kaptunk pontos infókat....viszont némi kétlyet felvet, hogy esetleg az alapján bannolnak vkit, mert uarról az ip-ről jött klikk is és bejelentkezés is. Gondolok itt arra, h mondjuk van egy nagy, esetleg több 100 főt foglalkozató cég, amelynek mondjuk van 1, hatalmas sávszélességű netkapcsolata, nyilván 1 ip vel, és ezt osztja meg. Namármost ha esetleg ezen cégen belül vki ráklikkel egy másik alkalmazott hirdetésére, akkor már baj van? Én szerintem az ip-n kívül a cookie-k vannak még azonosításra, de azokat meg lehet törölni...bár annyira nem értek hozzá, de sztem a belső hálózatot nem térképezheti fel egy adatcsomag, aminek csak annyi a dolga, h a google szervere, és a felh gépe között menjen...
Szerintem mindannyian dolgozunk azon, h a tartalom király legyen....viszont nekem úgy tűnik, te rendelkezel belső infókkal is. Mennyi idő alatt veszi észre a google a csalást kb?
mod: Jah, és azt nem tod véletlenül, h a google miért nem utal Mo-ra?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- 229 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest