- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- .LnB: Need for Speed Underground (Nosztalgia)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Nah, legalább kaptunk pontos infókat....viszont némi kétlyet felvet, hogy esetleg az alapján bannolnak vkit, mert uarról az ip-ről jött klikk is és bejelentkezés is. Gondolok itt arra, h mondjuk van egy nagy, esetleg több 100 főt foglalkozató cég, amelynek mondjuk van 1, hatalmas sávszélességű netkapcsolata, nyilván 1 ip vel, és ezt osztja meg. Namármost ha esetleg ezen cégen belül vki ráklikkel egy másik alkalmazott hirdetésére, akkor már baj van? Én szerintem az ip-n kívül a cookie-k vannak még azonosításra, de azokat meg lehet törölni...bár annyira nem értek hozzá, de sztem a belső hálózatot nem térképezheti fel egy adatcsomag, aminek csak annyi a dolga, h a google szervere, és a felh gépe között menjen...
Szerintem mindannyian dolgozunk azon, h a tartalom király legyen....viszont nekem úgy tűnik, te rendelkezel belső infókkal is. Mennyi idő alatt veszi észre a google a csalást kb?
mod: Jah, és azt nem tod véletlenül, h a google miért nem utal Mo-ra?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs