Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
Hiába, hiába erőlködök azon, hogy megfeleljek az elvárásoknak. Azokkal, akik megérdemlik őszinte vagyok. Ha valamit nem árulok el, az azért van, mert kényszerhelyzetbe kerültem és a béke és boldogság megőrzése a cél.
Úgy látszik nem elég nemes ez a cél.
Az a baj, hogy túl sok mostanában a kényszerhelyzet...
Nekem pedig csak egy elvárásom van. Egyetlen egy. A bizalmat szeretem elvárni addig, amíg az ellenkezőjére nem adok okot. Ez mivel még nem történt meg, így elég sértő mikor a barátnőm azt hiszi, hogy csajozni és bulizni megyek hétvégente.
Holott szivesebben aludnék mellette, ahelyett, hogy tömény cigifüst és por marja a szemem és debil bespurizott kistáskák rángassanak jobbra balra.
Sajnos szükség van a pénzre. Aki pedig azt találja mondani, hogy a pénz nem boldogít, az a teljes vagyonát nekem adhatja. Én igencsak mosolyognék!
Hogy anyagias lennék? Hogy a fenébe ne lennék az, ha még egy sima scannelésért is ki kellett ma fizetnem 50Ft-ot! Amikor egy scannelésnél igazán nulla forint az önköltség. Még az amortizációs díj is csak 0,000001Ft.
Szar a világ úgy ahogy van.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- PlayStation 5
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lexus, Toyota topik
- BestBuy topik
- Motoros topic
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest