- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
-
LOGOUT
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheCompany
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Olyan problémám lenne, hogy egy emailt akarok küldeni és mindig visszadobja a gmail-es akkontom, céges e-mailről van szó, erre hivatkozik a gmail!
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 554 554 Spam email. Email Session ID: {4DD352F2-1000B-C6001FAC-7B6} (state 18).
Ha kicserélem a hálókártyát az internetmegosztós gépen, akkor egy darabig minden jó, megy az e-mail mindenhová, aztán eltelik 3-4 óra és megint visszadobja!
Egyébként háttérinfó, hogy UPC-s kábelnet van a cégnél, és modemből egy PC-re megy, ami szétosztja az egész gyárba a netet mindenkinek, akinek szüksége van rá!
Ha otthonról próbálok küldeni akkor elmegy a mail, ha stick-en küldöm ugyanarról a gépről akkor is elmegy, nem tudom milyen informatikai anomáliáról van szó, de már kezd kiakasztani egy kicsit, vírusírtóztam minden gépet, de semmi se változott, UPC-vel is beszéltem, ott sincsen semmi probléma, jah és a cég informatikusával is beszéltem, akihez az email-t akarjuk küldeni, elvileg ott sem változott semmi! remélem itt valaki találkozott már ilyen problémával, és tud valami ötletet adni, hogy mit lehetne csinálni!
Üdv mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Melyik tápegységet vegyem?
- Külföldi SIM-ek itthon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P15s G1 - i7 I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest