- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GoTReX #37858 üzenetére
Kábel nélkül ne várj semmit, csak a töréssel megy. Az se biztos. Nekem ugyan ment, de sok szaródással.
Nekem volt kábelem és steam-en meg is van a játék, szóval nem illegál csak kíváncsiság, hogy mennyivel meg mivel lenne másabb alaplapival vagy az usb-ssel. Perpill az usb-s hangkarival nem is megy. Kizárólag az alaplapi kimenet, és valami kábel vagy az alaplapi bemenettel.Nincs valami ismi akihez felmehetnél egy menetre? Saját gitárral, ki tudnád próbálni. Én is haverhoz jártam pengetni, ketten nyomattuk, ő a basszert ütötte én meg a gitárt. Jó muri volt. Egy időben még mindketten a gitárt nyomattuk, de átpártolt a mélyekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest