Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
Az mit takar, hogy nincs reset jumpered. Nincs olyan kis "pöcök" amit rá kell dugni (ilyen lehet hogy valamelyik vinyón is van, az is használható, illetve volt hogy én is elhagytam az összeset, szükség megoldásként egy fém függöny csipesz is megtette
) vagy az alaplapon nincs meg a két tüske (az elem alatt bal oldalt)? -
lizakattila
senior tag
Hali!
Nem tudom úgy próbáltad-e már, hogy: áramtalanítasz, reset jumper fel, elemet kiveszed, az elem érintkezőit 2-3 mp-re összezárod, aztán minden vissza.
Illetve érdemes megpróbálni, hogy minden "fölösleges" dolgot lehúzol (ha több vinyó van, csak a rendszervinyót hagyd meg, és ha van dvd író...stb, azokat is húzd le ideiglenesen). Néha az odd meghajtók is bekavarnak valamiért giga lapoknál.
Illetve ez lehet baromságnak hangzik így elsőre, de egyszer nekem (egy 965p-ds3 lapban) valamiért nagyon megkattant a bios, én sem tudtam semmit változtatni. A megoldás végül az volt, hogy kivettem procit és proci nélkül indítottam a rendszert (illetve úgy próbáltam meg bekapcsolni - ami persze nem sikerült). De a végeredmény teljes siker lett.
Több ötletem most nekem sincs, ezek is csak saját tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Mini PC
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen switch-et vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Microsoft Excel topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi