Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawnad
senior tag
válasz
Petiapó
üzenetére
Ezt már Win 98-al is megcsináltam. akkoriban 2 gépem volt egy az irodában egy itthon. A HDD meg csak egyre futotta.
Van egy régi trükk megéri megpróbálni:
Fogsz egy darab papírt. Sima A4 est tépsz egy csíkot belőle. Majd mintha smirgli lenne megcsiszolod vele a memóriák és a videokártya csatlakozóit. Az esetek egy jó részében segít.Thrawnad
-
Petiapó
tag
válasz
Petiapó
üzenetére
Érdekességképpen: Minden tiszteletem a WIN 7 64bit Home Basic-é.
Hirtelen "haragomban", mikor nem volt kedvem WIndows-t telepíteni, kikaptam a laptopból az SSD vinyót, és bevágtam a gépbe. Bekapcsol, win logó előjön, megfagy. Reset, win logó megint elő, asztal betölt, megjelenés alapon, illesztőprogramok telepítése buborék lent a sarokban, kb 1 percig forgó kék karika, reakció semmi, aztán kiírja, hogy illesztőprogramok telepítve, és zsír minden. Mindenhez simán előkaparta az illesztőprogit, és nem szólt egy szót se, hogy semmi nem a régi... Nem semmi! Plussz, mivel nem törli az eredeti illesztőprogikat, simán csak visszarakom a laptopba, és mehet tovább. Na ez az igazi mobil rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows Insider Program
- Formula-1
- EAFC 26
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ASUS routerek
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- További aktív témák...
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest