Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
menalcas
üzenetére
Hello!
Na látom mégse kellett volna megírni a hsz-em.
Előtörténet: Pár napja szereltem össze a gépemet és segítséget kértem az itteni fórumosoktól(pl.:fsb1000 és Eagl3), h mit állítsak be a Biosban, mert hülye vagyok hozzá. Beírtam, h miket állítottam addig, pl.: Fsb=450 9*-es szorzóval(4050 MHz). Ezután Eagl3 feltételezte, h nem alapfeszen, én visszaírtam, h de. Erre ő írta, h: "midnenki azt mondta, hogy 3700-nál nem mennek többet alap feszen, ezért nem értem, alap feszen, hogy megy neked 4000-en."
Én csak azt akartam megmutatni, h az általa írt órajel felett is beboot-ol.
remélem így már hiteles
Azért nem így küldtem eredetileg is,mert az CPUID ablakon a Save-rekattintottam. Majd ezután visszaállítottam a biost 9*434-re, mert ennél már a prime95 nem talált hibát 1,5 óra után, míg 4 GHz-nél igen. Az elmentett ablakot pedig nem tudtam feltölteni a kepfeltoltes.hu-ra, mert s*ar volt a formátuma, így úgy oldottam meg ahogy láttátok.sz.j: Én azt hittem, h az auto alapfeszt jelent, de legalább most is tanultam vmi újat.
(Ja és különben mennyi az alapfesz?
)Ezek szerint Eagl3 kollegát is jól átb*sztam, természetesen nem szándékosan.
Így most akkor Tőle és Mindenkitől elnézést kérek, ha a informatikai tudatlanságommal megzavartam a nyugalmát.

Remélem nem leszek kifüstölve, mint nygma kollega?!

-
sz.j
nagyúr
válasz
menalcas
üzenetére
"csak bele kell kötnöm, hogy miért nem aktív ablakról csinált képet illetve még a képret is körbevágtad... "
Ha szabadna kérdeznem, miért is baj az ha körbe van vágva a képernyőfotó?
Nem hihető vagy mi?
Én is körbevágom, akkor ezekkel is "baj" van?!Szvsz nagyon szomorú lenne ha valaki ilyen dolgokkal manipulálna ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Cudy routerek
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmgyűjtés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 2 x 8 GB Kingston Fury Beast RGB DDR5 6000MHz CL30 memória
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
(Ja és különben mennyi az alapfesz?