Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
válasz
donpel0 #13216 üzenetére
nem az 1,5V a tulfeszelés, bár szerintem az sem egészséges hanem a ha toltál neki mondjuk egy 1,6-ot teszt végett magasabb orajelen. ilyen esetben lehet hogy már nem viszi az addigi betonstabil értéket.
az usb-s bill boot bug későbbi biosban javitva van tehát mindenképpen tegyed fel a legujabb biost. -
Birsinator
tag
válasz
donpel0 #13216 üzenetére
Az 1,5 az igenis tud húzós lenni és nem is a proci miatt (amin ha jól látom Hyper TX van (én is hasonlót tervezek majd venni), hanem az alaplap többi alkatrésze miatt, ugyanis azok is igényelnek esetleg hűtést.
A kérdésem az az, hogy Bios csere volt e a ludas?
Mert nálam P35-DS3R lapon F4-es biossal minden tökéletesen ment, viszont miután az F8-at felraktam az eredeti billentyűzettel ami rádiós volt, nem igazán akart bemenni a biosba, sőt az elején azthittem, hogy vihetem szervízbe, mert ne is igazán akart elindulni a gép.
Ahogyan én oldaottam meg a problémát, az a következő:
1. az alaplapról a gombelemet levettem, vártam 1-2 percet, vissza a gombelem
2. rádugtam egy régi jól használható ps2-es billentyűt, vezetékeset.
3. apránként emeltem az fsbt, és én a memória kivételével semminek sem adok + feszt.Nálam ez most így néz ki:
E6550(7*333mhz=2,33Ghz)@7*450mhz=3,15 Ghz
Geil Ultra CL4 800mhz, 2,1V @900mhz 5-5-5-15@2.24VAlapból F4-es Biossal ha +0,3V-ot adtam a ramnak akkor megkapta a gyárilag szükséges 2,1V-ot, F8-al csak 2,0V-ot kap +0,3-nál, viszont +0,4-nél, meg 2,24V-ot(ezért van ezen).
Nos így elsőre ennyi, talán hozzásegítettem valamit a problémád megoldásához vagy legalább a megértéséhez
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Z690I AORUS ULTRA itx-es brutál kis méregzsák + garancia (Z690-i)
- ASUS PRIME Z590-P
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest