- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubanc
aktív tag
a legújabb F4-es bios van fent, de csináltaF2 F3-nál is (GA-770T) és nem elsősorban játék közben laggol az egér, sőt ha jobban belegondolok játék közben még nem is nagyon csinálta... inkább csak win 2d alatt csinálja, de szerintem ott a legidegesítőbb, főleg ha photoshoppol az ember...de általános alkalmazásoknál is gáz. fent van az xp és a win 7 is és mindkettő alatt ugyanzt produkálja azért gondolom, hogy mindenképpen valami hardveres probléma
-
Bubanc
aktív tag
egy olyan probléma került elő a gépemnél, hogy akad az egér, magyarán húzom és nem jön, olyan mintha egy pillanatra lefagyna, de nem mert volt, hogy közben ment más alkalmazás is és aznem akadt meg csak az egér, de ez bazi idegesítő.... mikor megvettem az új gépet kb egy hónapja az elején csinálta egy rövid ideig, de aztán elmult, most meg megint előjött, próbáltam már bebrálni a memóriával meg USB beállításokkal, de semmi eredmény
mondjuk vezeték nélküli egerem van bár igaz, hogy a piacon kapható talán legjobb, de lehet, hogy vezetékessel nem lenne gond?
-
-
Bubanc
aktív tag
Szia! Ugyan ilyen alaplapom van és memóriám. Ilyen nagy hűtőbordás kingmax 1600 as CL7-es időzítéssel, de meg ssem tudom közelíteni ezeket az értékeket, még 1333-ban is rakoncátlankodik cl7-es beállításokkal
te hogy tudtad rávenni a normális működésre? egyik ismerősemnek is ilyen lapja van és neki se megy benne 1600-on a mem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest