- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoRb1k4
csendes tag
okés ezt kiprobálom majd ha hazértem
csak eléggé újak nekem ezek a dolgok mert eddig egy 939es 4200+om volt egy abit fatal1ty an8as lapban aztán ott ilyeneket nem kellett állitani csak cpu feszt meg mem feszt és már ment is
egyébként ez a ram 1800on megy cl8ba ugyhogy 1600on elvileg még jobb idözítéseket lehetne kipréselni belöle
-
NoRb1k4
csendes tag
Az mennyire normális hogy a ramom: [link] elvileg 1.9Von menne 1800Mhz-n de ha felteszem 1.9V-ra a windows betöltésekor mindenféle hibával meghal.
lap: Gigabyte ma770t-ud3p
cpu: P2 X3 720 BE
os: win7 64esetleg valami ötleht hogy tudnám 1800on használni?
-
NoRb1k4
csendes tag
Sziasztok a minap vettem egy Gigabyte MA770T-UD3P alaplapot és egy PII X3 720 BE-s procit és megcsináltam a 4. mag unlockolását, a gép inditásakor ugy ismeri fel a procit hogy PII X4 20 ami elvileg jó de windowsban a feladatkezelő csak 3 magot lát, és a cpu-z is csak 3 magot lát, de ezközkezelőben viszont 4 processzor van? ez mitől lehet mit csináljak hogy rendesen müködjön?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 2400MHz DDR4 kit
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest