Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pitterix: Gyógytorna
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kesz_
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem az alábbi alaplapom: GA-MA790XT-UD4P
Találkozott valaki olyan problémával, hogy nagyon lassan lépett túl a BIOS indítóképernyőn? Pár hete kezdte ezt el csinálni, valamint egyszer magától felülírta a CMOS-t is, csak úgy spontán. Kikapcsoltam az indítóképet, megnézni, hogy mégis melyik alkatrésznél szöszöl annyit. A procit (phenomII x3 710) és a lemezmeghajtókat (WD és Pioneer) egyszerre felismerte, de a memória test előtt nagyon sokat vár (OCZ 2*2GB DDR3 1066MHz). Kértem kölcsön másik RAM-ot, de akkor is ugyan ezt csinálta. Frissítettem F7 BIOS-ra, de nem történt változás. Lefuttattam a memtest86+ -t, és felraktam a Hard Disk Sentinelt, de nem jeleztek hibát. Reseteltem a CMOS-t is, de ez se segített. Az alaktrészek alig több mint 1 évesek. A gépen semmilyen tuning nincs. Találkozott valaki ilyennel esettel, vagy valakinek van ezzel valami tapasztalata?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő