Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
szepit177
üzenetére
Amit Finest is írt, az is igaz, meg a gyakorlatban semmi különbséget nem fogsz észrevenni, ha a memóriád 10, vagy 12 GB-ot olvas másodpercenként. A 790-es Chip és a 710/750-es déli híd fog odab@szni rendesen. P4 után elakad a lélegzeted. Mondjuk csak annyi különbség van, hogy a 770/SB700-as DS3 lapomban feltelepített rendszer winyóját átraktam a 770/SB710-es UD3 lapba és fele annyi időbe sem telik a Boot.
A másik dolog a proci. Ezt már mások is megfogalmazták és én is írtam több totyikban is, hogy adott technikának ugyan ott van a vége. Jelen esetben Te egy 4 magos Phenom-II procit szemeltél ki, amiben DENEB mag van. Nos a DENEB magnak kb 3,7 GHz körül van a vége, extrém tuninggal persze többet is ki lehet hozni. Ha veszel egy 965-öst, akkor is ennyit megy, meg ha veszel egy DENEB magos Athlon-II, akkor is ennyi a vége. Jó példa erre a saját, DENEB magos Athlon-II 620-as procim, íme:
Annyi a különbség, hogy amíg veszel egy 955BE-t, addig csak átállítod a szorzót 16-ról 18-ra és máris megy 3,6 GHz-et. Ha meg veszel egy 925-öt, akkor az EC-t kell emelned hasonlóan, mint nekem. A végeredmény tekintetében tök mindegy, csak a pénztárcádnak nem. Azért a 15-20 ezer forintért érdemes kicsit olvasgatni itt a Ph-n, vagy kérdezhetsz engem is nyugodtan, akár Privátban is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Befutott a Code Vein II végső gépigénye
- Robotporszívók
- Synology NAS
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Torrent meghívó kunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
- ASUS Prime Z790-A Wifi Alaplap eladó!
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black RGB XMP - 8 év gari! -
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Vengeance White XMP - 10 év bolti gari!
- Asus x870 rog strixx F-gaming Wifi garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest